Nikolić želi vrhunske rezultate

Trener košarkaša LajonsaMiroslav Nikolić izjavio je da je cilj kluba iz Vršca da dostigne vrhunske rezultate, slične poslovnim uspesima kompanije čije ime nosi.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 16.07.2009.

17:45

Default images

Lajonsi postoje 15 godina, a prošle sezone su izborili plasman u regionalnu Jadransku ligu, što je za Nikolića "izuzetan rezultat"."Red klubova koji predstavljaju kompanije predvode kao najuspešniji Hemofarm i FMP, a tu su i Cedevita i Helios. Ova liga je dobar spoj vrhunske košarke i vrhunskog biznisa", rekao je Nikolić.

Novi trener Lajonsa rekao je da je vlasnik kluba Rodoljub Drašković uložio mnogo novca u projekat stvaranja jakog košarkaškog tima, što je u uslovima svetske krize "potez vredan svakog poštovanja".

"Volim da radim sa mladim igračima. Već smo angažovali šestoricu momaka u kojima vidim potencijalne reprezentativce. Bićemo pravi spoj mladosti i iskustva. Prvi počinjemo sa pripremama, već 27. avgusta. Krvavo ćemo raditi da ostvarimo dobre rezultate i afirmišemo ove mladiće", rekao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: