Gibson u Junajtedu do 2012. godine

Telentovani irski fudbaler Deron Gabson produžio je ugovor sa engleskim šampionom Mančester junajtedom do 2012. godine, objavili su ostrvski mediji.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 16.07.2009.

13:32

Default images

Prvi ugovor sa slavnim Junajtedom Gibson je potpisao 2005. godine, ali je naredne dve sezone nastupao za druge klubove, kao pozajmljen igrač. Perspektivni vezni fudbler u sezoni 2006/07 igrao je za belgijski Antverpen, dok je narednu godinu proveo u Vulverhemptonu.

U proteklom prvenstvu Englekse Gibson je odigrao 14 utakmica i postigao je tri gola, a trener ’crvenih djavola’ Ser Aleks Ferguson najavio je da će mu u predstojećem šampionatu ukazivati više poverenja.

"Zadovoljan sam što sam karijeru vezao za Mančester junajted. Prošle sezone uživao sam u svakoj prilici koju sam dobio, a verujem da će tako biti i ubuduće", rekao je Gibson nakon potpisivanja novog ugovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: