Igor Burzanović ostao u Beogradu

Fudbaler Crvene zvezde Igor Burzanović nije otputovao sa ekipom u Velenje gde će njegov tim igrati prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Evropa Ligu.

Izvor: B92

Sreda, 15.07.2009.

11:41

Default images

Crnogorski fudbaler bio je nezadovoljan odlukom trenera Vladimira Petrovića Pižona da ga ne uvrsti u startnu postavu za meč sa Rudarom. Sportski direktor Ivan Adžić je kao disciplinsku meru odredio da Burzanović ostane u Beogradu, gde je trenirao sa ostalim igračima koji nisu otputovali. Ipak, crnogorski fudbaler biće u konkurenciji za tim za revanš meč.

Nezadovoljan je što neće igrati, mada ne znam odakle mu to, kad još nisam odredio tim. Zbog toga izgleda hoće i da ode iz kluba“, rekao je Petrović posle treninga koji je održan u utorak uveče.

Sportski direktor Ivan Adžić najavio je da će slučaj biti rešen posle utakmice, po povratku u Beograd i da je odbačena mogućnost da Burzanović napusti 'crveno-bele', iako je ta mogućnost spomenuta.

Meni nije najavio odlazak, uostalom, nalazi se pod ugovorom. Kada smo došli, rekli smo da nikome nije zagarantovano mesto u timu, jer niko nije iznad Crvene zvezde. O tome ko će igrati odlučuje isključivo trener na osnovu onoga što igrači pokazuju na terenu“, rekao je Adžić.

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su u Sloveniju i smestili su se u banju Topolšica u neposrednoj blizini Velenja.

Umesto Igora Burzanovića, u timu će se naći Darko Lazović, dok će umesto Vujadina Savića, priliku dobiti Ognjen Vranješ.

Meč Rudar – Crvena zvezda igra se u četvrtak od 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: