Dujković kandidat za U21 selektora

Ratomir Dujković biće protivkandidat Dragoljubu Bekvalcu u izboru za novog selektora mlade fudbalske reprezentacije Srbije.

Izvor: B92, FSS

Sreda, 15.07.2009.

09:52

Default images

Dujkovića je predložio Odbor za hitna pitanja FSS, dok će Bekvalac biti kandidat Stručnog Odbora FSS. Sednica Izvršnog Odbora FSS na kojoj će se birati naslednik Slobodana Krčmarevića biće održana u sredu u 12 časova. Odbor je doneo odluku i da će ulaznice za meč kvalifikacija za SP sa Francuskom moći da se kupe za cenu od 700 do 2.500 dinara.

Sastanku Odbora za hitna pitanja prisustvovali su Tomislav Karadžić, Dragan Đorđević, Dragoljub Vukadinović, Milan Tomić, Zoran Laković, Ratko Borovnica, Duško Sekulić, Dušan Tomić, Branimir Babarogić, Bogoljub Stepanović i Nebojša Ivković.

Odbor za hitna pitanja takođe je predložio da Aleksandar Stanojević bude asistent Dujkoviću u U21 selekciji, a unapređenje bi došlo kao prizanje za uspešan rad sa U19 selekcijom.

Ratomir Dujković je do sada bio selektor Venecuele, Mijanmara, Ruande, Gane i olimpijske selekcije Kine sa kojom nije uspeo da prođe prvu rundu na Olimpijskim Igrama u Pekingu prošle godine.

Naredni meč mlada selekcija Srbije igra 11. avgusta u Novom Sadu sa Izraelom, a sledeći kvalifikacioni meč za EP 2011. u Danskoj Srbija igra 5. septembra sa Slovačkom.

Određene cene ulaznica za meč sa Francuskom

Odbor je takođe doneo odluku o cenama ulaznica za meč kvalifikacija za Svetsko Prvenstvo Srbija – Francuska, koji će biti odigran 9. septembra u Beogradu.

Ulaznice za centralni deo zapada koštaće 2.500 dinara, bokovi će koštati 2.000, centar istok 2.000, bokovi istoka 1.500 i sever i jug po 700 dinara, dok besplatnih karata neće biti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: