Nova titula za juniore FMP-a

Juniorske i pionirske selekcije FMP Železnika osvojile su titule šampiona Srbije.

Izvor: B92

Nedelja, 12.04.2009.

18:28

Default images

Juniori FMP-a su u finalu završnog turnira prvenstva Srbije u dvorani "Basket siti" pobedili ekipu Beovuka sa 88:80. Najbolji u pobedničkom timu, koje je ove sezone osvojio i titulu prvaka Evrope, bili su Nikola Vukasović i Branislav Đekić koji su postigli po 21 poen. U ekipi Beovuka najbolji je bio Petar Torlak sa 23 poena.

Đekić je proglašen za najkorisnijeg igrača završnog turnira, ali i za najboljeg strelca, uz 23 poena Vorkapića, 22 Đukanovića i 15 Ristića. Treće mesto osvojila je ekipa Knjaževca posle pobede nad Hemofarmom od 84:72.

Pioniri FMP-a su u finalu završnog turnira u Kraljevu pobedili Partizan sa 69:58. "Panteri" su do titule šampiona došli bez poraza, a pobedili su Beovuk, Danubius, Kruševac i Loznicu.

Pored juniora i pionira i kadeti Železnika imaju priliku da osvoje titulu prvaka Srbije, pošto su se plasirali na završni turnir Prvenstva Srbije koji će se od 13. do 17. maja održati u Čačku.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: