Vukoičić podneo ostavku

Srpski trener Vlada Vukoičić podneo je ostavku na mesto trenera sarajevske Bosne, nakon poraza od Borca u košarkaškoj 'ligi 8'.

Izvor: B92

Nedelja, 12.04.2009.

14:01

Default images

Ekipa Borca je u petak na svom terenu pobedila Bosnu 86:84, a to je navodno glavni razlog ostavke bivšeg trenera Hemofarma i FMP-a. "Nismo smeli da izgubimo u Banjaluci, iako je Borac igrao odlično, kvalitetno i angažovano. Preuzimam svu odgovornost za izgubljenu utakmicu i zbog toga sam svoj mandat stavio na raspolaganje upravi kluba", rekao je Vukoičić.

"Ostavka nije neopoziva. Smatram da sam morao da je ponudim iz moralnih razloga člnicima Bosne koji će u narednih nekoliko dana doneti konačnu odluku. Činjenica je da je tempo igranja u Ligi 8 ubitačan, da se kroz treninge imalo jako malo vremena osvežiti. Videćemo kako ćemo dalje", kaže u svom saopštenju Vlada Vukoičić.

Sada u ligi 8 više nema neporaženih ekipa, glavna tri favorita za osvajanje titule Bosna, Široki i Igokea upisali su prve poraze, a sve tri ekipe su takođe ostale bez trenera.

Vukoičić je na klupu Bosne došao 4. novembra zamenivši tada Alena Abaza. Vukoičić je od tada sa Bosnom napravio dobre rezultate u NLB ligi, a pored toga osvojio je i kup BiH.

Vukoičić je jedan od najperspektivnijih trenera na ovim prostorima. Sa FMP-om je osvojio NLB ligu, učestvovao u polufinalu ULEB kupa, igrao finale prvenstva Srbije, i osvojio kup Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: