Kosanović: Još sam selektor

Izvor: Beta

Utorak, 08.02.2005.

16:48

Default images

Selektor mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore Milorad Kosanović demantovao je pisanje beogradske sportske štampe da posle prijateljskog meča sa ekipom Bugarske neće više trenirati "plave".

Sportska štampa u SCG piše o navodnoj smeni ili ostavci Kosanovića na mesto selektora mlade reprezentacije, odmah po povratku iz Sofije. Kosanović je na to rekao da će prvo razgovarati sa čelnicima saveza, a da će tek posle toga videti "kako i šta dalje".

"Što se mene tiče ja sam i dalje selektor", rekao je Kosanović agenciji Beta.

Ostavku Kosanovića tražio je Fudbalski savez Crne Gore, zbog navodnog diskriminisanja igrača sa tih prostora. Savez Crne Gore je zabranio fudbalerima koji nastupaju za tamošnje klubove da igraju za mladu reprezentaciju dok je Kosanović selektor.

Mlade fudbalske selekcije Srbije i Crne Gore i Bugarske neće u utorak odigrati prijateljski meč u Sofiji, pošto je teren gde je trebalo da se odigra utakmica prekriven ledom.

Kosanović je izjavio da je bugarski savez "učinio sve što je mogao" kako bi meč bio odigran, ali da se to nije desilo, najviše zbog straha od povreda igrača.

"Jutros je opet bilo 15 stepeni ispod nule, pa je više od polovine terena bilo pod snegom i ledom. Bugari su ponudili da se igra na drugom terenu sa veštačkom travom, ali je ipak dogovoreno da se meč ne odigra, pre svega, jer kod nas sledeće nedelje počinje prvenstvo i želimo da izbegnemo povrede", istakao je Kosanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: