Petrović: "Ispod svakog nivoa"

Trener košarakaša Crvene zvezde Aco Petrović ocenio je nakon poraza u meču protiv Budućnosti (88:77) da su njegovi izabranici odigrali ispod svakog nivoa.

Izvor: B92

Utorak, 22.12.2009.

23:02

Default images

"Teško je bilo šta reći posle ovakve utakmice. Zasluženo smo poraženi od veoma inspirisane ekipe Budućnosti", rekao je Petrović, dodajući da je Crvena zvezda posle samo tri dana i meča protiv sarajevske Bosne još jednom razočarala igrom na domaćem terenu.

On je naglasio da je u večerašnjem duelu očekivao "težak zadatak", pošto dobro poznaje kvalitete podgoričkog tima.

"U prvom kolu odigrali smo veoma dobro u dvorani Morača. Izgubili smo tu utakmicu sa osam poena razlike, iako smo na poluvremenu vodili. Nadali smo se da možemo da se revanširamo i čak dobijemo Budućnost većom razlikom nego što su oni nas", naveo je prvi stručnjak "crveno-belih".

Petrović smatra da je publika u "Pioniru", koja je u finišu utakmice prozivala svoje ljubimce za lošu igru i pristup obavezama, "rekla svoje" i dodao da mu je "žao vernih navijača".

Upitan da li ima njegove odgovornosti za nekoliko loših partija Zvezde u poslednje vreme, Petrović je odogovorio da je igra "oličenje trenera".

"Nije moje da analiziram sopstveni učinak, neka to urade nadležni. Mogu samo da kažem da sam preuzeo tim u veoma teškom trenutku i da sam tada možda načinio grešku u koracima. Radim najbolje što umem", rekao je vidno neraspoloženi Petrović.

Trener Budućnosti Dejan Radonjić istakao je da se njegov tim nalazi u seriji dorbih rezultata.

"U Beograd smo došli sa namerom da pokušamo da načinimo iznenadjenje. Dogovorili smo se da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže i to smo ostvarili", zaključio je veoma zadovoljni Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: