Nedelja, 26.01.2020.

10:03

Gorak UFC ukus – Stošić poražen odlukom sudija

Darko Stošić, srpski MMA borac, poražen je od Džamala Hila jednoglasnom sudijskom odlukom na UFC Fight Night 166 u Severnoj Karolini.

Izvor: SN

Gorak UFC ukus – Stošić poražen odlukom sudija
Ilustracija (Tasos Katopodis/Getty Images)

Sva trojica sudija glasala su 29:27 u korist Džamala Hila i tako je Stošić doživeo i treći UFC poraz u karijeri.

Ovo verovatno znači i kraj za Stošića u najjačoj svetskoj MMA konkurenciji, ali s obzirom na to da su sva tri poraza bila tesna postoji opcija da Darko dobije još jednu šansu.

On je za ovaj meč kompletno promenio tim i spremao se u Sjedinjenim Američkim Državama, tačnije u Denveru, gde takođe trenira jedan poznati srpski MMA borac – Bojan Veličković.

U Reliju, savezne države Severna Karolina, prva borba glavnog programa bila je upravo borba Darka Stošića i Džamala Hila. Stošić je počeo veoma agresivno, kako uglavnom i počinje svoje borbe, ali kako je vreme odmicalo tako je gubio snagu.

Džamal Hil je kombinacijama u glavu i telo nanosio štetu Stošiću, koji je u trećoj rundi uspeo da obori Džamala Hila, ali se ovaj brzo pridigao i nastavio da radi pa je tako jednoglasnom odlukom sudija izašao kao pobednik.

Darko Stošić je UFC karijeru počeo pobedom nad Džeremijem Kimbalom i od tada doživeo je tri poraza odlukom sudija, od strane Devina Klarka, Kenedija Nzečukvua i sada od Džamala Hila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

20 h

Podeli: