Mormek samo tri puta udario Klička

Francuski bokser Žan-Mark Mormek samo tri puta je udario Vladimira Klička na meču u Diseldorfu, koji je Ukrajinac rešio nokautom u četvrtoj rundi.

Izvor: JT

Ponedeljak, 05.03.2012.

11:34

Default images

Kličko je u toj borbi uspeo da odbrani titule u WBO, WBA, IBF i IBO verzijama, a posle nje objavljeni su zanimljivi podaci o njegovom duelu sa Mormekom.

Francuz je Klička pokušao da udari 19 puta, ali je u tome uspeo samo tri puta, jednom u drugoj rundi, a dva puta u trećoj.

Zanimljivo je da je Kličko s druge strane imao čak 135 pokušaja do nokauta, a Mormeka je pogodio 39 puta, što mu daje procenat efikasnosti od 29 odsto.

Meč između Klička i Mormeka završen je u četvrtoj rundi, kada je Francuz već imao velikih problema da stoji na nogama, ali ga to nije sprečilo da kaže da je duel nepravedno prerano završen.

Sudija je prerano proglasio kraj. Mislim da je pogrešio, isto kao što nije ni kaznio Vladimira. Sve vreme se bacao na mene i rušio me i tako me baš umorio. Morao je da mu oduzme neki poen“, rekao je Mormek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: