Kultura

Utorak, 01.05.2012.

15:21

Novi Betmen, ranjiviji nego ikad

Novi trejler za film o Betmenu nudi bliži pogled na nove zvezde serijala i emotivnu stranu Brusa Vejna.

Izvor: B92

Default images

Svaki kraj krije novi početak.

Treći trejler za treći i poslednji film o Betmenu rediteljsko-glumačkog dvojca Kris Nolan / Kristijan Bejl, „The Dark Knight Rises” (Uspon mračnog viteza), već se kao virus proširio online zajednicom.

Naizgled delimično zasnovan na strip seriji Frenka Milera iz 1986, „The Dark Knight Returns”, film se dešava osam godina nakon završetka prethodnog, „Mračnog viteza” iz 2008.

Betmen Kristijana Bejla sada deluje istrošeno, nespreman da se suoči sa psihotičnim zlikovcem Bejnom (Tom Hardi).

Bejnove ratne igre bacaju Gotam na kolena a Betmena na (nejaka) leđa, iako komesar Gordon (Geri Oldman), Alfred (Majkl Kejn) i Džon Blejk (novi lik u filmskom serijalu, igra ga Džozef Gordon-Levit) veruju u povratak heroja, čak i kada sve deluje izgubljeno.

U foršpanu vidimo i En Hatavej (Selina Kajl / Žena-mačka) koja pripoveda priču o borbi i nestalom poverenju u gradu koji posrće.

„Uspon mračnog viteza” biće premijerno prikazan 20. jula.



Prvi trejler možete pogledati ovde, a drugi ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

13 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

18 h

Podeli: