Kultura

Četvrtak, 21.10.2010.

13:18

Džez festival u Pančevu u novembru

U Kulturnom centru Pančevo 5. i 6. novembra biće održan 13. Džez festival koji će ove godine ugostiti renomirane džez izvođače iz inostranstva.

Izvor: B92

Default images

Prve večeri festivala nastupiće trio Blue lotus koji predvodi Mikkel Nordso, jedan od najpoznatijih danskih gitarista. Iste večeri publika će biti u prilici da sluša Hubert Tubbs and Sweat.

Druge večeri festivala nastupiche zvezda festival, trubač Roy Hargrove koji je dobitnik brojnih nagrada i koji je sarađivao sa brojnim muzičkim zvezdama (Natalie Cole, Diana Ross, D Angelo, Erykah Badu), a kome će ovo biti drugi nastup u Srbiji ove godine, nakon koncerta na ovogodišnjem Nišville Jazz festivalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: