Kultura

Utorak, 08.03.2011.

08:05

"Goribor" privodi kraju novi album

Grupa "Goribor" nastupiće 11. marta u beogradskom klubu "Gan" (Gun), iz kojeg je saopšteno da će publici predstaviti nove pesme sa albuma na kome bend privodi rad kraju.

Izvor: Beta

Default images

"Ovaj pomalo neobičan sastav svira mešavinu urbanog, prljavog bluza, roka i trip-hopa. Kritičari njihovu melanholičnu muziku sa mračnim tonovima upoređuju sa grupom Joy Division", navode iz "Gana".

Bend koji se oglasio prvim CD albumom "Goribor" 2007. godine, a trenutno radi na relaciji Bor, Beograd, Niš i Pula, najavio je i klupske koncerte 12. marta u čačanskom "Akrobatu", 17. marta u klubu Channel Zero u Ljubljani, 19. marta u "MKK" u Črnomelju i 16. aprila u zagrebačkoj"Močvari".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: