Konkurs za kreativne radionice

Centar za nove komunikacije "Dokukino" raspisuje konkurs za učešće na petim kreativnim radionicama „Čuj, vidi, pokreni“ koje će biti održane u Kragujevcu 27, 28 i 29. jula.

Izvor: B92

Sreda, 25.07.2012.

13:02

Default images

„Radionice jesu nešto na šta smo svi u Dokukinu izuzetno ponosni. Smatramo da je izuzetna privilegija raditi s nadahnutim, mladim ljudima, punih ideja i entuzijazma. Iako je stanje u društvu daleko od idealnog, mi se iz godine u godinu uveravamo da Srbija ima potencijal, ima osećaj za opšte dobro i odgovornost. Uloga Dokukina je da tom potencijalu samo da oblik kroz 'Čuj, vidi, pokreni'", rekao je Darko Soković, direktor Dokukina.

Radionice su besplatne i dostupne svim mladim i kreativnim ljudima, zainteresovanim da kroz upotrebu medija razviju svoj aktivizam i tako pozitivno utiču na događaje u svojoj okolini.

Svi zainteresovani za učešće na radionicama mogu da se prijave preko sajta dokukino.org kao i Facebook stranice http://www.facebook.com/CujVidiPokreni.

Konkurs je otvoren do 26. jula. U prethodnom periodu, projekat „Čuj, vidi, pokreni“ je uspeo da okupi više od 100 mladih i kreativnih ljudi, ali i da podigne dosta prašine.

Film „Onoga mi krsta“ koji je na sajtu YouTube do sada videlo više od 40.000 ljudi, snimili su polaznici radionice „Čuj, vidi, pokreni“ uspeo je da skrene pažnju na neodgovoran odnos vlasti prema mladima.

Kroz šestominutni klip, kritički se ispituje opravdanost investicije koja nema nikakvog praktičnog značaja, na uštrb realnih potreba mladih ljudi, savršeno hvatajući duh trenutka.

Film „Onoga mi krsta“ je do sada imao nekoliko desetina hiljada pregleda na sajtu YouTube.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: