"Opasan metod" večeras na Festu

Film "Opasan metod" Dejvida Kronenberga sa Kirom Najtli, Vigom Mortensenom i Majklom Fasbenderom u glavnim ulogama, biće prikazan večerasu Sava centru u okviru glavnog programa 40. Festa.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.03.2012.

09:59

Default images

Zasnovan na stvarnim događajima, drama otkriva deo uzburkanih odnosa između mladog psihijatra Karla Junga, njegovog mentora Sigmunda Frojda i Sabine Špilrajn, lepe mlade žene sa psihičkim tegobama koja se isprečila između njih dvojice.

Od 22 časa u Sava centru na programu je drama “360” koju je režirao brazilski reditelj Fernandu Meireleš. U ovom uznemirujućem mozaiku različitih priča i mnoštva likova igraju Rejčel Vajs, Entoni Hopkins, Džud Lo, Ben Foster, Džemel Debuz i drugi.

Publika će moći da pogleda i ostvarenje ”Žena iz susedstva” Pavela Pavlikovskog u koprodukciji Francuske, Poljske i Velike Britanije. Itan Hok igra američkog pisca Toma Riksa koji stiže očajan u Pariz kako bi sredio svoj život i ponovo osvojio ljubav svoje žene i ćerke, ali završava u sumnjivom hotelu u predgrađu radeći kao noćni čuvar i sreće misterioznu Margit u tumačenju Kristin Skot Tomas.

U okviru takmičarskog programa ”Evropa van Evrope” u Domu omladine biće prikazan albanski film ”Maja” Pljutona Vasija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: