Sreda, 11.04.2001.

19:08

HAG CE TRAZITI SANKCIJE AKO MILOSEVIC NE BUDE IZRUCEN

Izvor: B92

Default images
Haski tribunal ce zatraziti od Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija da uvede sankcije protiv Jugoslavije, ako nove vlasti u Beogradu ne izruce Slobodana Milosevica Tribunalu, izjavila je u sredu u Becu glavni tuzilac Haskog tribunala Karla del Ponte. "Ali, ja mislim da do toga nece doci", izjavila je Del Ponte i ocenila da ce u toku ove godine bivsi jugoslovenski predsednik biti dostavljen u Hag, kako bi mu se sudilo za ratne zlocine. Kako prenosi Srna, ona je novinarima u Becu izjavila da "nema razloga za pesimizam u vezi sa izrucenjem ratnog zlocinca Milosevica Hagu, jer su se odnosi Tribunala sa jugoslovenskim vlastima znatno popravili".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: