Petak, 17.03.2023.

13:53

Izmene na više od 15 linija gradskog prevoza u Novom Sadu

Od ponedeljka, 20. marta, privremeno se menja trasa autobuskih linija broj: 1, 11A, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 30, 31, 32, 33 i 35, zbog radova na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Kisačke.

Izvor: 021.rs

Izmene na više od 15 linija gradskog prevoza u Novom Sadu
Ilustracija/Foto: BalkansCat / Shutterstock.com

Radove izvodu Novosadska toplana na izgradnji vrelovoda, u dve faze, prenosi 021.rs.

Izmenjen režim saobraćanja važiće do završetka radova, a autobusi će od ponedeljka voziti sledećim trasama:

Linija broj 1:

- smer sa Klise: od raskrsnice ulica Sentandrejski put i Partizanske, levo u Partizansku, desno u Temerinsku, do Ulice Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

- smer sa Štranda: Od raskrsnice Kisačke i Temerinske, produžavaju izmenjenom trasom kroz Temerinsku ulicu, levo u Partizansku, desno u ulicu Sentandrejski put i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase koriste stajališta drugih linija.

Linija broj 11A:

Od raskrsnice Gundulićeve i Temerinske autobusi na izmenjenom delu trase skreću levo u Temerinsku, zatim desno Kisačku, levo na Bulevar kralja Petra I, desno na Bulevar oslobođenja, i dalje nastavljaju do Železniče stanice.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište u ulici Temerinska (Temerinska - Pijaca).

Linija broj 15:

smer iz Centra: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića, na izmenjenom delu trase, autobusi skreću levo na Bulevar Jaše Tomića, desno u Rumenačku, desno u Industrijsku ulicu, levo na Sentandrejski put i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište u ulici Bulevar Jaše Tomića (Bulevar Jaše Tomića - Železnička stanica).

Linija broj 16:

Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevar Jaše Tomića i Kisačke ulice – desno u Kisačku, levo u Jovana Cvijića, levo u Temerinsku, desno na Put Šajkaškog odreda i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište (Kisačka - Bulevar Jaše Tomića) u Kisačkoj ulici.

Linija broj 17:

Smer iz BIG-a: Od raskrsnice Sentandrejskog puta i Partizanske – levo u Partizansku, desno u Temerinsku, do ulice Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase koriste stajališta drugih linija.

Smer iz Centra: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića na izmenjenom delu trase, autobusi skreću levo na Bulevar Jaše Tomića, desno u Rumenačku, desno u Industrijsku ulicu, levo naSentandrejski put i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište u ulici Bulevar Jaše Tomića (Bulevar Jaše Tomića - Železnička stanica).

Linija broj 20:

Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke – desno u Kisačku ulicu, levo u Jovana Cvijića, levo u Temerinsku, do raskrsnice Temerinske i Partizanske, pa nastavlja pravo redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište (Kisačka - Bulevar Jaše Tomića) u Kisačkoj ulici.

Linija broj 25:

Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice – desno u Kisačku, levo u ulicu Jovana Cvijića, levo u Temerinsku, desno na Put Šajkaškog odreda i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište (Kisačka - Bulevar Jaše Tomića) u Kisačkoj ulici.

Linije 21, 22, 23, 24, 30:

Polasci iz Novog Sada: Saobraćaju redovnom trasom.

Polasci iz MESTA: Saobraćaju redovnom trasom do raskrsnice Kisačka - Bulevar Kralja Petra I, levo Bulevarom Kralja Petra I - desno Bulevarom oslobođenja do Železničke stanice.

Na izmenjenom delu trase, koristi se postojeće autobusko stajalište Bulevar Kralja Petra I - Kisačka.

Linija 35:

Polasci za Čenej: Polazno stajalište je na Bulevaru Jaše Tomića (početno stajalište 11A, ispred ulaza na MAS-u). Saobraća Bulevarom Jaše Tomića, desno Rumenačkom, desno Industrijskom – pravo Partizanskom, levo na Sentandrejski put i dalje nastavlja redovnom trasom.

Za vreme trajanja izmene, koristi se autobusko stajališe raskrsnice Sentandrejski put - Partizanska (Linija 1).

Polasci iz MESTA: saobraćaju redovnom trasom.

TE-TO

Polasci iz Novog Sada: Saobraćajaju redovnom trasom do Kisačke ulice, gde skreće desno u Kisačku, levo Jovana Cvijića, levo Temerinskom, desno Put Šajkaškog odreda, nastavlja redovnom trasom.

Koristi se stajalište u Kisačkoj ulici (linije br. 1).

Polasci iz TE-TO: saobraćaju redovnom trasom. LINIJE 31, 32, 33 Polasci iz Novog Sada: saobraćaju sa MAS-e, desno na Bulevar Jaše Tomića, desno Rumenačka, desno u Industrijsku ulicu, pravo Partizanskom ulicom i nastavljaju redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase ne koriste se autobuska stajališta drugih linija. Polasci iz MESTA: saobraćaju redovnom trasom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

20 h

Podeli: