Ponedeljak, 09.01.2023.

09:15

Besplatna škola programiranja, elektronike i multimedije za osnovce – IT FEST JUNIOR 2023

Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS od 16. do 19. januara organizuje Zimsku školu programiranja, elektronike i multimedije – IT FEST JUNIOR 2023 – koja je namenjena učenicima sedmog i osmog razreda osnovnih škola.

Izvor: B92

Besplatna škola programiranja, elektronike i multimedije za osnovce – IT FEST JUNIOR 2023
Foto: LINK group

Napišite prvi programski kod, kreirajte animaciju, napravite sajt

Predavanja i radionice u okviru IT FEST JUNIOR 2023 su besplatne, a sve što treba da uradite jeste da se prijavite preko sajta www.it-skola.com/junior.

Prve korake u oblasti IT-ja osnovci će napraviti na posebno kreiranim radionicama za njihov uzrast. Učenici će imati priliku da uđu u svet programiranja i da naprave svoj prvi sajt i animaciju.

Učite od najboljih predavača

Predavači koji su svoje karijere izgradili u velikim internacionalnim kompanijama podeliće svoja iskustva i veštine sa učenicima. Svoja znanja sticali su na osnovnim, master i doktorskim studijama u zemlji i inostranstvu, a iskustvo su stekli kao predavači u osnovnim i srednjim školama, kao i na fakultetima u Srbiji i inostranstvu.

Naučiće vas da obrađujete fotografije i kreirate sajt. Ispričaće vam priču o svojim počecima i pomoći vam da i vi u budućnosti postanete uspešan IT stručnjak.
Foto: LINK group
Prijavite se i pratite radionice potpuno besplatno

IT FEST JUNIOR 2023 predstavlja odličnu priliku da zimski raspust provedete na interesantan i drugačiji način i saznate sve što vas zanima o programiranju, dizajnu, vebu, hakerskim trikovima, obradi fotografije i drugim oblastima iz IT-ja. Ovo je jedinstvena prilika da napravite svoje prve korake u svetu IT-ja.

Svi zainteresovani učenici sedmog i osmog razreda osnovne škole moći će da prate predavanja Zimske škole programiranja, elektronike i multimedije potpuno besplatno. Sve što treba da uradite jeste da se prijavite na IT FEST sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: