Petak, 15.01.2021.

20:53

Policija zaplenila više od 300 grama droge, uhapšena petorica

Policija je u Beogradu zaplenila više od 300 grama narkotika i uhapsila pet osoba osumnjičenih za trgovinu drogom i nedozvoljeno posedovanje oružja.

Izvor: Beta

Policija zaplenila više od 300 grama droge, uhapšena petorica
Foto-ilustracija: Profimedia

Kako je saopšteno, u akciji na Zvezdari, policija je kod 27-godišnjeg I.V. pronašla oko 200 grama heroina dok je posle pretresa stana koji koristi N.Z. (27) zaplenila 20 grama kokaina, manju količnu marihuane, vagicu sa tragovima kokaina, pištolj i 10 komada municije.

Uhapšen je i L.K. (30) kod koga su policajci pronašli manju količinu kokaina.

U trećoj akciji uhapšeni su S.B. (48) i S.T. (44) pošto je u automobilu u kom su se nalazili, bilo sakriveno oko 80 grama heroina.

Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 časova a pored prijave za prodaju droge, protiv N.Z. će biti podneta krivična prijava i zbog nelegalnog posedovanja oružja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: