Region

Ponedeljak, 23.12.2019.

13:59

Spas u zadnji čas: Stigle dve ponude za nacionalnog avio-prevoznika

Za "Kroacia erlajns" stigle su dve neobavezujuće ponude investitora za učestvovanje u povećanju kapitala, objavila je kompanija na Zagrebačkoj berzi.

Izvor: Investitor.me

Spas u zadnji čas: Stigle dve ponude za nacionalnog avio-prevoznika
Foto: Epa, Antonio Bat

Avio-kompanija je ovu objavu pustila u nastavku obaveštenja o radu finansijskih savetnika predvođenih Privrednom bankom Zagreb, na projektu isporuke finansijskih savetodavnih usluga društvu.

Hrvatska vlada ranije je usvojila meru o izdvajanju 33,7 miliona evra za "Kroacia erlajns", jednog od brojnih nacionalnih avio-prevoznika u regionu koji su u velikim problemima.

Deo tih sredstava biće dostupan do kraja godine a ostatak u 2020, objavila je Vlada u Zagrebu, prenosi Investitor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

15 h

Svet

Vraćaju se u Rusiju?

Američki proizvođač bezalkoholnih gaziranih pića Koka-kola, koji je 2022. napustio rusko tržište, podneo je u aprilu ove godine tri zahteva za registraciju svojih najpoznatijih brendova "Koka-kola", "Fanta" i "Sprajt" u Rusiji.

7:54

15.6.2024.

1 d

Podeli: