Sreda, 27.09.2017.

07:02

Danas humanitarna akcija "Svim srcem za Necu"

Humanitarna aukcija "Svim silama za Necu" biće održana danas u sali hotela "Zira" s početkom u 19:00.

Izvor: Tanjug

Danas humanitarna akcija

Cilj održavanja aukcije je prikupljanje novčanih sredstava za nastavak lečenja sedmogodišnjeg Nemanje Damčevića, kome je u maju otkriven maligni tumor na mozgu.

Na aukciji će se naći sportski rekviziti sa potpisima vaterpolo, odbojkaške, koašarkaške i fudbalske reprezentacije, ali i domaćih i stranih sportskih klubova.

Sportski rekviziti nosiće potpise naših sportista medju kojima su Dragan Džajić, Vlade Divac, Žarko Paspalj, Ana Dabović, Vanja Udovičić, Vladimir Stojković i mnogi drugi.

Takođe, biće ponuđena i slika Mome Kapora, monografija grupe Van Gog "Tragovi prošlosti" i majica sa potpisom Zvonimira Đukića Đuleta, te haljina kreatora Igora Todorovića.

Naime, početkom juna Nemanja je operisan na Klinici za neurohirurgiju KCS i već tri meseca se nalazi na klinici u Parizu.

Organizatori aukcije su rođaci i prijatelji porodice koji se nadaju da će Nemanja iz ove utakmice trijumfovati kao pobednik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: