Kultura

Četvrtak, 29.06.2017.

16:25

Disney On Ice predstavlja Čarobna kraljevstva

Nova predstava nam dovodi energične sestre Anu i Elzu iz najgledanijeg animiranog filma svih vremena, “Zaleđeno kraljevstvo”

Izvor: B92

Disney On Ice predstavlja Čarobna kraljevstva
foto: promo

Disney On Ice nam posle četiri godine dovodi novu predstavu Čarobna kraljevstva, četiri Diznijeve priče u spektaklu na ledu koji oživljava Feld Entertainment, a koje stižu u Beograd, 13. 14. i 15. oktobra u Kombank Arenu!

Glavni likovi predstave Čarobna kraljevstva su po prvi put, omiljeni akteri najgledanijeg animiranog filma svih vremena, "Zaleđeno kraljevstvo" ("Frozen"), kao i likovi iz "Automobila" ("Cars"), "Priče o Igračkama" ("Toy Story") i "Male sirene" ("The Little Mermaid"). Na veliku radost svih mališana i njihovih roditelja u Beograd nam dolaze sestre Ana i Elza i sneško Olaf iz filma “Zaleđeno kraljevstvo”, Munja Mekvin, Šleper Vukša i ostali drugari iz filma "Automobili", ali i legendarni likovi Miki Maus, Paja Patak, Šilja i mnogi, mnogi drugi.

Publika će uz "Čarobna kraljevstva" zakoračiti u fantastičan i bajkovit zimski svet Arendela sa princezama Anom i Elzom iz filma "Zaleđeno kraljevstvo" i gledati kako se njihovi omiljeni junaci filma "Automobili" sele na led Kombank Arene. Za sve ljubitelje nezaboravnih filmova "Priče o igračkama", "Mala sirena" i drugih klasika, "Čarobna kraljevstva" povezuju svevremene Diznijeve klasike sa novim, modernim pričama, u celinu punu akcije i magije.

Ulaznice PO SPECIJALNIM CENAMA nalaze se u prodaji! Do 31. jula imaćete jedinstvenu priliku da kupite ulaznice sa 15% popusta za sve predstave i skoro sve kategorije, tako da ćete ulaznice moći da nabavite već od 850 dinara!
foto: promo
Karte za ovaj nesvakidašnji porodični provod mogu se kupiti putem prodajne mreže Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centar, blagajna Doma omladine, Ušće Shopping Center kao i elektronskim putem, preko sajtova www.kombankarena i www.eventim.rs. Informacije o prodaji grupnih karata (50 i više) možete dobiti na telefon: +381 11 3340 410 ili na info@taramountfilm.com.

Publika će zakoračiti u fantastičan zimski svet Arendela zajedno sa princezama Anom i Elzom iz filma Zaleđeno kraljevstvo, koji je osvojio prestižne nagrade, BAFTA i Oskar i koji je najgledaniji animirani film svih vremena. Ana, devojka velikog srca, kreće na epsko putovanje sa smešnim Sneškom Olafom i robusnim brđaninom Kristofom kako bi pronašla svoju sestru Elzu, čije su ledene moći zarobile kraljevstvo Arendel i okovale ga večitom zimom.

„Naše stvaranje Arendela i vizuelna veličanstvenost na ledu na čaroban način transformišu pozornicu iz leta u zimu,“ navodi producentkinja Nikol Feld. „Iako deluje veoma očigledno da se Zaleđeno kraljevstvo uklapa u ledenu površinu, Disney On Ice dodirnuće najtananija osećanja kod publike svojim inovativnim elementima i najboljim svetskim klizačkim umećem.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: