Kultura

Ponedeljak, 28.11.2016.

12:59

Aplauzi za ekipu "Stada" u bioskopu Cineplexx Niš

Ekipa filma „Stado“ pozdravila je publiku u prepunoj sali bioskopa Cineplexx Niš u STOP SHOP ritejl parku na subotnjoj, specijalnoj projekciji, koja je zbog velikog interesovanja održana i u dodatnom terminu.

Izvor: B92

Aplauzi za ekipu
Foto: Promo

Producent, reditelj i glumac Nikola Kojo, glumci Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nikola Đuričko, Srđan Timarov, Branislav Trifunović, Nikola Vujović, Milan Jovanović i izvršna producentkinja filma Biljana Prvanović u dva navrata ispraćeni su ovacijama.

Druženje ekipe filma sa Nišlijama trajalo je tokom čitave večeri na „crvenom tepihu“ bioskopa Cineplexx Niš

“Stado” je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo. Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena.

Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno.
Foto: Promo
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: