Mali ponovo u vožnji kroz centar: Da li ostajem? Pa...

Gradonačelnik Beograda je još jednom provozao kroz centar grada tokom špica sa Filipom Čukanovićem, ovog puta da pokaže šta jeste, ali i šta nije urađeno.

Izvor: B92

Petak, 17.11.2017.

14:40

Mali ponovo u vožnji kroz centar: Da li ostajem? Pa...

Radovi na Slaviji, u Ruzveltovoj i u Bulevaru oslobođenja su završeni bar što se kolovoza tiče, na Brankovom mostu i dalje dve trake nisu funkcionalne, ali su gužve manje nego proteklih meseci kada su, na opšte iznenađenje, radovi na gradskim "žilama kucavicama" počeli istovremeno, pred kraj leta.

Mali je u oktobru rekao da je tako moralo, a ovog puta kaže da je zadovoljan urađenim i odgovara na pitanje zašto se nije radilo i noću, što su mnogi građani zamerali gradskim vlastima.

Mali je govorio i o izmeštanju Železničke stanice, Prokopu, najavljenoj rekonstrukciji Kneza Miloša (o tome na stranicama Biza), ali i o nečemu što je tema već mesecima - da li će ostati na mestu gradonačelnika, uprkos svemu što se događalo i izjavama koje je javnost čula i od njega i od Aleksandra Vučića ove godine.

Sve to u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: