Noć u BG: Sedam povređenih u šest udesa

Na ulicama Beograda protekle noći dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno sedam osoba, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Izvor: B92

Petak, 16.12.2016.

07:24

Noć u BG: Sedam povređenih u šest udesa
Foto: Tanjug

Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je u udesu oko 22.45 u Ulici Ivana Sarića lakše povređen muškarac, zbog čega je prevezen u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći oko 22.30 u ulici Mije Kovačevića teško je povređen mladić (28), koji je prevezen na reanimaciju u Kliničko-bolnički centar "Zvezdara", a lakše povrede je zadobio muškarac (33).

Udes se dogodio i oko 21.40 na uglu ulica Višnjičke i Mije Kovačevića, kada je lakše povređen muškarac (40), dok je u saobraćajnoj nezgodi u 21.00 na uglu Takovske i ulice 27. marta povređen mladić (24).

Na uglu ulica Meše Selimovića i Teodora Mirijevskog oko 20.40 dogodio se udes u kojem je povređeno jednogodišnji dečak, zbrinut u Institutu za majku i dete, a oko 20.20 u udesu u Bulevaru despota Stefana, jedna žena (35) je zadobila lake telesne povrede.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 115 puta, od čega je 13 intervencija bilo na javnim mestima, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, osobe koje su se žalile na bolove u grudima, kao i osobe sa malignitetom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: