"Jedna novinarka će kazati da je navodno praćena"

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da stabilnost koju Vlada uspeva da sprovede u Srbiji ne odgovara svima.

Izvor: B92

Petak, 08.01.2016.

20:25

Default images
foto: Beta

On je rekao da to ne odgovara ni na unutrašnjem planu, navodeći da postoje informacije da će određeni ljudi lažnim prijavama pokušati da kažu da su neki novinari u Srbiji praćeni, iako, kako kaže, za to nema dokaza.

"Poslednji primer koji hoću da navedem - raspolažemo podacima da će nekoliko lica pokušati da lažnim prijavama protiv Ministarstva unutrašnjih poslova tvrde lažno da su praćeni neki novinari u Republici Srbiji. Jedna novinarka koja je novinarka još iz vremena Slobodana Miloševića, dakle duže vreme novinarka u Srbiji, kazaće da je navodno praćena i to treba da se pojavi uskoro, za narednih nekoliko dana", rekao je Stefanović.

"Predstavnik jednog novinarskog udruženja, neću reći kojeg, treba u javnosti da se pojavi i da to kaže kao jednu skandaloznu stvar, iako ne postoje nikakvi dokazi niti se to ikada dogodilo", dodao je.

Kako je istakao, zbog toga će reagovati tužilaštvo, sprovešće se procedura i institucije će da urade svoj posao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

252 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: