Nova vest
Košarka 5

3.5.2024.

16:24

Lesor: Da dovršim sa PAO ono što nisam sa Partizanom

Francuski košarkaš Matijas Lesor veruje da će sa Panatinikosem da uradi ono što nije uspeo sa Partizanom prethodne godine.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Centar Atinjana se nalazi u istoj poziciji u kojoj je bio pre tačno godinu dana - na pobedu je od plasmana na završni turnir Evrolige.

Tada je sa Partizanom takođe morao da igra peti meč četvrtfinalne serije koji se završio neslavno i nesrećno po crno-bele, mada je tako malo nedostajalo da se sve završi sa srećnim krajem.


Ono što je tada propustio, sada želi da ispravi sa Panatinaikosem i na dobrom je putu da ostvari ono što njegov aktuelni klub čeka 12 godina. 

"Za mene je jako veliak stvar što sam drugu godinu zaredom u istoj poziciji - na 40 minuta od plasmana na fajnal-for", rekao je Lesor nakon uzbudljive pobede nad Makabijem u Beogradu za egal u seriji.

Momentalno se prisetio prethodne sezone i četvrtfinalnih duela koje je u dresu Partizana vodio sa Realom i te izgubljene bitke.

"Prošle godine nisam uspeo ali ove sezone moramo učiti sve što je potrebno i plasirati se u Berlin. Prošle godine sam bio jako blizu i svestan sam šta moramo uraditi saa - moramo ostaviti srce na terenu. Iskrvarićemno za pobedu, poginuti na parketu. Igraćemo kao da nam od toga životi zavise. To nam je poslednja šansa za Berlin. Moramo izaći na teren i boriti se jako", kaže Lesor za Gazetu.

Za razliku od majstorice sa Realom prethodne sezone ovu će igrati pred svojim navijačima.

"Ne znam zaista šta će se dogoditi u OAKA Areni. Zaiste ne mogu ni da zamislim. Nadam se da ćemo imati veliko slavlje na kraju. Ne želim, ipak, sada već da razmišljam o tome, zanima me samo kako da odigramo i pobedimo. Hajde da ne mislimo još o proslavi. Sve što je sada potrebno je da se dobro odmorimo, a sutra je novi dan. Zaboravićemo šta je bilo u Beogradu. Videćemo šta smo uradili dobro, šta loše, šta može bolje i da se spremimo za taj peti meč."

Starsport


 

Podeli:

Komentari 5

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu