Sednica Glavnog odbora SNS 17. 4.

Sednica Glavnog odbora SNS biće održana 17. aprila i na njoj će biti razmatran dosadašnji rad Vlade Srbije i ostalih izvršnih organa vlasti, izjavio je Vučić.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 31.03.2015.

16:18

Default images
Foto: Tanjug

"Doneli smo odluku da se 17. aprila održi sednica Glavnog odbora gde ćemo razmatrati aktueltnu političku situaciju i doneti sve najvažnije odluke. Biće razmatran i rad Vlade Srbije i ostalih izvršnih organa vlasti", kazao je Vučić novinarima nakon sednice Predsedništva te stranke u Beogradu.

Premijer je istakao da je na današnoj sednici Predsedništva SNS analizirano "do sada učinjeno u svetlu važnih i teških ekonomskih reformi".

"Analizirali smo do sada učinjeno i u svetlu značajnih političkih, namerno kažem političkih, a ne pravnih, pritisaka koji su usledili i koji se pojačavaju prema Srbiji, posebno imajući u vidu poslednje političke pritiske iz Haškog tribunala", naveo je Vučić. Sednica Predsedništva vladajuće Srpske napredne sranke (SNS) održana je danas u sedištu te partije u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: