Utorak, 31.03.2015.

16:18

Sednica Glavnog odbora SNS 17. 4.

Sednica Glavnog odbora SNS biće održana 17. aprila i na njoj će biti razmatran dosadašnji rad Vlade Srbije i ostalih izvršnih organa vlasti, izjavio je Vučić.

Izvor: B92

Sednica Glavnog odbora SNS 17. 4. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

Kapa

pre 9 godina

Hag kada je pustao Seselja nije ni trazio od nas obavezu da ga hapsimo ako oni to zatraze nego su ga pustili bez ikakvih obaveza Srbije i to tako neocekivano i na brzinu da ni proceduru nisu ispostovali!Oni koji su uticali da se on pusti neka sada zamole Seselja da se sam vrati jer mi ne treba njihove greske da ispravljamo i pravimo sebi problem!

Zmaj

pre 9 godina

Mislim da treba temeljno ispitati odnose sa Hagom i pojedinim zemljama koji su uticali da se Seselj pusti kako bi nanelu stetu vlasti i sprecili reforme koje se sprovode!Nekima bas ne odgovara sredjena,razvijena Srbija i na sve nacine pokusavaju da je ometu da to i postane!

Branko

pre 9 godina

SNS kao vladajuca i najveca politicka partija u Srbije radi analize svog rada i donosi odluke o buducim koracima, koji su bitni za drzavu ali i za samu partiju.

Timofte

pre 9 godina

Ne živimo sami na ovom svetu pa je normalo da često budemo predmet ucena većih i jačih. Treba iznaći rešenje kako da se iz te pozicije izvučemo što bezbolnije dok ekonomski ne stanemo na svoje noge.

Svarog

pre 9 godina

Srbiji je potreban mir i stabilnost i svaki problem koji bi to narusio bi bila steta nesagledivih posledica po Srbiju. Ne razumem ljude koji pozivaju na neko nasilje, borbu ili sta vec, zar vec nismo dobili po nosu za takvo ponasanje? Nije nam dovoljno zrtava, uranijuma i razrusene zemlje?

Dajana

pre 9 godina

Najvaznije je da Vlada ne podleze ni pod cijim pritiscima i da zna sta joj je prioritet, a to je svakako ekonomski oporavak, mir, stabilnost i reforme drustva.

Kikica

pre 9 godina

Lobiju i pritiscima nikad nece biti kraja jer dosta zavisimo od stranih partnera. Bitno je da vlada nastavi dobru politiku i oporavak ekonomije.

Dizni

pre 9 godina

Lider radikala je odgovoran za situaciju u koju je ali je svojim ponasanjem doveo i vlast u nezavidnu poziciju, sto me ne bi cudilo da mu je i bila namera. Premijer je mudar covek i verujem da ce se iz ove situaciju nasa zemlja izvuci sa minimalnom stetom. Reforme su ono sto je glavna odlika ove vlasti.

Ljupče

pre 9 godina

Pritisci na Vladu i Premijera su ogromni ali koliko vidimo oni se odlično bore protiv svih koji narušavaju i ugrožavaju Srbiju. Što se Šešelja tiče on nije bio bolji ni pre odlaska u Hag pa ovo njegovo ponašanje nije iznenađenje ali kao što vidimo on je bivši problem i nikoga u Srbiji ne zanima.

IMT-539

pre 9 godina

Puno je izazova pred naprednjacima jer se moraju doneti teške odluke i sprovesti reforme do kraja! Dobro je što se svakom problemu pristupa ozbiljno i ništa se ne prepušta slučaju!

Markov

pre 9 godina

Vučić funkcionerima ne da mira, tako i treba. Uvek se može podvući crta i videti šta je ko napravio pa ako nema rezultata prepusti brate drugom da radi.

Simke

pre 9 godina

Za sva krupna pitanja u Srbiji mora se stvarati konsenzus, ne da se odluke donose kao pre, preko posrednika i stranih ambasadora, koji su imali tapiju na donošenje bilo kakvih odluka koje se tiču građana i države Srbije.

Lider svetskog ranga

pre 9 godina

Svaki politicki pritisak na Vucica koji dolazi iz inostranstva njega samo jos vise ojaca u ocima naroda. Ja sam ponosan sto posle mnogo godina imamo na celu Vlade coveka koji ne dozvoljava da mu drzavu vodi neko iz Brisela, Moskve ili Vasingtona.

Jovana

pre 9 godina

(Dolittle, 31. mart 2015 18:49) delim tvoje mišljenje, i ja imam osećaj da će nas sve više mrcvariti i lečiti svoje živce sve do trenutka dok i sami ne zaborave svoju sramotu prema nama

Momo

pre 9 godina

Stvarno je velika slucajnost da se Seselj posle 12 godina pusti iz Haga bas za vreme vlasti Vucica a ne pre!Islo se na to da ce on oslabiti uticaj Vucica u narodu i izazvati nestabilnost u vlasti a sve kako bi se sprecilo da zemlja nastavi putem napretka i izlaska iz krize!Haski tribunal je skroz skinuo svoju masku i pokazao da je protiv Srbije!

Homer

pre 9 godina

Moramo razmisliti trezveno i pronaći zaključak kome se to ne dopada što Srbija pokazuje rezultate u sređivanju svog ekonomskog i političkog stanja... Srbija je zaslužila da pokuša da se izvuče iz nagomilanih, višedecenijskih problema sama, ne na nagovor ili pritisak drugih sa strane. Baš zato sam stanovišta da se moramo sami izboriti za izlazak iz krize, ne da čekamo pomoć od drugih, kao što ih je čekala Grčka, pa je upala u dužničko ropstvo kreditora koji ih danas pritiskaju sa dugovima od 300 milijardi evra, gde samo u aprilu moraju da plate 3 milijarde duga.

kleopatra

pre 9 godina

Kao i uvek,problemi se shvataju ozbiljno i resavaju se donosenjem najpametnije odluke,a to ne moze pojedinac vec svi zajedno.TAko se funkcionise i tako se vodi drzava.Niko nece manipulisati Srbima dokle god je ova vlast na celu sa Vucicem.

Nina

pre 9 godina

Obaveza ove Vlade je da se ponasa drugacije od svih do danas, sto znaci da napredna stranka ne sme da bude biznis partija kakve su bile sve partije vec da gleda interese gradjana.

Majda S

pre 9 godina

Najveca politcka opcija i treba a i mora da redovno odrzava sednice predsednistva i konsultuje stranacke organe oko svih za drzavu vaznih pitanja!

Violeta

pre 9 godina

Prevarili su se što su poslali Šešelja! Nit je srušio Vladu,nije oslabio Vučića a još je pokazao da je Vučić pre svega iskren čovek, koji ne gazi preko živih ljudi!

Predrag

pre 9 godina

Svaka ozbiljna stranka bi trebala da bude i ovako transparentna, ali problem je sto vecina na nasoj politickoj sceni mulja i obmanjuje gradjane, tako da se ljudi cude kada neko nema sta da krije.

Dex

pre 9 godina

Sednice su neophodne, jer se na njima donose odluke koje su bitne za buducnost rukovodjenja zemljom. Sto se saradnje sa Hagom ttice, zavisice puno od buducih razgovora premijera sa ljudima iz Haga.

Milos992

pre 9 godina

imace toliko toga za razmisljanje, mada ne mislim da je ovo neka vest. Posao i ono sto se ocekuje od SNS je da resava probleme naroda.

Milica Kojic

pre 9 godina

Nije ni malo lak zadatak pred njima, niti bi im bio u kozi, a posto i mi gradjani zavisimo od njihovih odluka i poteza koje ce vuci, nadam se najboljem.

Marinko

pre 9 godina

Svojim stavom i ponašanjem, čak i priznavanjem grašaka kada se to desi, Vučić pokazuje da je Srbija u pravim rukama i da nas čeka bolja budućnost.

Filip

pre 9 godina

SNS redovno drži sednice predsedništva, uvek kad se nešto desi, od važnosti za njihovu stranku i državu, Vučić informiše članove. Ovo je praksa koja se pokazala kao dobra jer informisanje rukovodstva i članstva stranke i građana jeste jedan od Vučićevih prioriteta.

Nikola

pre 9 godina

Odsustvo i jednog promila morala i vređanje svih na svakom koraku više ne može kao politika da prođe u Srbiji. Šešelj je prevaziđen i dotakao je političko dno.

kole

pre 9 godina

SNS je institucija, stranka koja nosi trenutno ovu zemlju i njene reforme na svojim ledjima, sve mora da funkcionise besprekorno u stranci da bi sva snaga bila fokusirana na reforme i oporavak zemlje.

Jeca

pre 9 godina

Ovo je odgovorna Vlast i uradice kako je najbolje za Srbiju, u to nesumnjamo.Ocekujemo od Premijera da donese ispravnu odluku kako niko nebi bio ugrozen!

Baltubija

pre 9 godina

Sasvim normalna i odgovorna stvar od SNS-a.Ovim dokazuju da ovu zemlju ne vodi jedan covek kako pokusavaju pojedinci da prikazu, nego da je vodjenje drzave ozbiljan posao i u njemu ucestvuju svi krenuvsi od stranaka na vlasti preko koalicionih partnera ,ministra itd.

Stevie Wonder

pre 9 godina

Ocekujem da ce posle ove sednice predsednistva stranke biti sve kristalno jasno. Posle sednice SNS moze da dise punim plucima i da nesmetano sprovodi unutarstranacke izbore.

gringo

pre 9 godina

Vučić je i u ovom slučaju pokazao manire dobrog i iskusnog političara. Sačekaće da se Glavni odbor SNS-a, kao vodeće političke snage u Srbiji, izjasni o novonastaloj situaciji sa Hagom i Šešeljem, i tek tada će doneti odluku. Nadam se da će odluka biti u interesu Srbije, i da će se stvar rešiti bez velikih tenzija. U tome značajnu ulogu u tome može odigrati sam Šešelj. Trebalo bi da sam ode u Hag.

Dizni

pre 9 godina

Pitanje nase saradnje sa Hagom se nikada nije ni postavljalo. Pitanje je samo sta je sustina ove price oko lidera radikala. Inace, sednice su neophodne, jer se na njima odlucuje o buducim potezima vrha rukovodstva.

Blaško

pre 9 godina

O bitni stvarima treba da se raspravlja, a to nisu mali problemi. Svakako da ih treba rešiti zajedno i razgovorom. Samo tako se može osigurati i stabilnost u državi, s obzirom da su vladajuća partija.

Danny`s

pre 9 godina

Treba dobro razmisliti sta da se uradi.Sam cin pustanja Seselja iz Haga imao je za cilj da negativno utice na status Vlade Srbije od samog pocetka.Seselj nije dosao u Srbiju da se leci,vec da provocira.A sada ce odluka o njegovom vracanju u Hag ili ne podeliti narod i Evropu.Veliki je izazov pred Srbijom.Treba pametno odigrati

Milenko

pre 9 godina

Predseednistvo vladajuce stranke i treba da se sastaje kada su u pitanju odluke koje uticu na stabilnost drzave, sve ovo ne treba omalovazavati.

BOBANA - RU 44

pre 9 godina

Naravno da ima potrebe da se Predseednistvo ovako velike stranka sastaje cesce, kako bi doneli sto kvalitetnije predloge i odluke. Koliko vidim da ima onih koji sastanak zele da obezvrede i da bace akcenat kako se Predsednistvo sastalo radi Mitinga sto stvarno ne odgovara istina. Aleksandar Vucuc je jasno rekao da se Miting u Novom Sadu samo odlaze, jer ne zeli da se u zemlji pravi haos.On ce u tro sam siguran biti odrzan posle minijaturnog Mitinga DS-a u Beogradu SNS ce odrzati velicanstven Miting.

Graje

pre 9 godina

SNS je jedina stranka koja ne krija dešavanja u toj stranci, da građani znaju o čemu je bilo reči u toj stranci, i da je to politika koju vodi naprednjaci. Srbija je na pravom putu ekonomskog napretka i razvoja zahvaljujući Aleksandru Vučiću. Srbija je na pravom putu ekonomskog napretka i razvoja.

makilaki

pre 9 godina

Pritisci na vladu su veliki ali se nadamo da ce se izboriti sa njjima na najbolji nacin.S obzirom da Seselj ne planira da se sam preda bice poteskoca ali uz sposobnost vlade ce se problem brzo resiti.

GERNIKA

pre 9 godina

Na njima je da vaznu odluku donesu, mislim prvenstveno na Seselja, a da stvar bude jos gora situacija je tako nezahvalna i totalno neprimerena.To vam je kao da krotite bika u koridi.A niti je Srbija kriva za njegovo privremeno oslobadjanje, niti ima razloga da ga deportuje nazad.Ne znam, teska odluka.

Gordana

pre 9 godina

Seselj svojim ponasanjem izigrao poverenje sudskog veca i jos sto sta...dosao covek, napravio smehoteku, sad cao pa pa, da ne kazem izigrao sam sebe ! Ako je imao za cilj bilo kakvo narusavanje stabilnost Republike Srbije i njene trenutne vlasti grdno se prevario, vlada ima mnogo pametnija posla od okupacije ovog..."coveka"!

IvanaT

pre 9 godina

Sednice treba da budu cesce. Treba da se sumiraju utisci i da se postigne dogovor o narednim koracima. Takodje, treba da se sumiraju ucinak rada odredjenih kadrova, i da oni koji nisu zadovoljili budu smenjeni.

Stiff Upper Lip

pre 9 godina

Kada se lepo izdivanite po sistemu "ja tebi Kneže, ti meni Viteže", mogli bi, na kraju, pod tačkom "razno" ili "tekuća pitanja" da objasnite gradjanima zašto je industrijska proizvodnja pala za 3,3% u odnosu na isti period prošle godine.

Bajka

pre 9 godina

Mnogima je trn u oku Srbija i ne svidja im se sto jacamo i postajemo centar regiona pa ce sve pokusati da nas vrate tamo gde smo bili pre nekoliko godina!Zato su i poslali Seselja misleci da ce rasklimati vlast ali su pogresno procenili kada su mislili da ce ga podrzati veliki broj gradjana i kad to nisu uspeli sada traze da ga mi hapsimo i opet nam prave ujdurmu!

OLE LOLE

pre 9 godina

Svakako da se vlast o ovom trenutku suocava sa velikim nedoumicama koje treba razresiti.Ni krivi ni duzni stavljeni su pred mac sa dve ostrice.

Helikopter

pre 9 godina

Da li se iko od vas seca da se IKADA prenosila sednica neke stranke na TV-u, da su se novinari i reporteri ukljucivali uzivo, da je za to postojala posebna vest na netu? I to ni manje ni vise nego B92. Koliko ljudi zna kako izgleda sala gde se odrzavaju sednice DS-a? A jel ima neko ko ne zna unutrasnjost sale SNS-a? Jel normalno da se uzivo prenose sednice jedne od 100 stranaka i da se za to prekida redovni program? Dokle ide ta medijska manipulacija i demagogija stvaranja kulta licnosti?

vita

pre 9 godina

Ozbiljne su teme pred clanovima sednice presednistva. Donosenje odluke oko Seseljevog vracanja u Hag stavice mnoge na muke i mora se naci resenje koje nece ugroziti stabilnost Srbije niti dovesti do sukoba.

Galipolje

pre 9 godina

Najveća politička organizacija u Srbiji deluje u skladu sa svojom odgovornom ulogom u društvu. Ona menja sebe da bi mogla da reformiše državu.

Dada

pre 9 godina

Sigurna sam da će, nakon konstruktivne debate, biti doneta odluka koja je za Srbiju najbolja, ni pomirljiva, niti previše ratoborna u odnosu na smišljenu provokaciju Haškog tribunala.

saska

pre 9 godina

Jedna od teskih tema je i Seseljevo vracanje u Hag. Premijer u saradnji sa ministrom pravde treba da nadje resenje koje nece ugroziti stabilnost Srbije uprkos pokusajima iz Seveningena.

Ja bre

pre 9 godina

Krenula sednica, sad vam je frka, ne znate sta cete sa obavezom iz Haga.

To nije pritisak nego MEDJUNARODNA obaveza Srbije.

Lako vam je bilo pljuvati Djindjica i nazivati ga svakakvim imenima kada je izrucivao vase saborce u Hag da bi spasao sto se spasti moze a sada je na vas red, drage patriote da ispunite medjunarodnu obavezu i da osetite na svojoj kozi kako je bilo Zoranu Djindjicu!

BOBANA - RU 44

pre 9 godina

Naravno da ima potrebe da se Predseednistvo ovako velike stranka sastaje cesce, kako bi doneli sto kvalitetnije predloge i odluke. Koliko vidim da ima onih koji sastanak zele da obezvrede i da bace akcenat kako se Predsednistvo sastalo radi Mitinga sto stvarno ne odgovara istina. Aleksandar Vucuc je jasno rekao da se Miting u Novom Sadu samo odlaze, jer ne zeli da se u zemlji pravi haos.On ce u tro sam siguran biti odrzan posle minijaturnog Mitinga DS-a u Beogradu SNS ce odrzati velicanstven Miting.

Dada

pre 9 godina

Sigurna sam da će, nakon konstruktivne debate, biti doneta odluka koja je za Srbiju najbolja, ni pomirljiva, niti previše ratoborna u odnosu na smišljenu provokaciju Haškog tribunala.

saska

pre 9 godina

Jedna od teskih tema je i Seseljevo vracanje u Hag. Premijer u saradnji sa ministrom pravde treba da nadje resenje koje nece ugroziti stabilnost Srbije uprkos pokusajima iz Seveningena.

Graje

pre 9 godina

SNS je jedina stranka koja ne krija dešavanja u toj stranci, da građani znaju o čemu je bilo reči u toj stranci, i da je to politika koju vodi naprednjaci. Srbija je na pravom putu ekonomskog napretka i razvoja zahvaljujući Aleksandru Vučiću. Srbija je na pravom putu ekonomskog napretka i razvoja.

Galipolje

pre 9 godina

Najveća politička organizacija u Srbiji deluje u skladu sa svojom odgovornom ulogom u društvu. Ona menja sebe da bi mogla da reformiše državu.

OLE LOLE

pre 9 godina

Svakako da se vlast o ovom trenutku suocava sa velikim nedoumicama koje treba razresiti.Ni krivi ni duzni stavljeni su pred mac sa dve ostrice.

vita

pre 9 godina

Ozbiljne su teme pred clanovima sednice presednistva. Donosenje odluke oko Seseljevog vracanja u Hag stavice mnoge na muke i mora se naci resenje koje nece ugroziti stabilnost Srbije niti dovesti do sukoba.

Majda S

pre 9 godina

Najveca politcka opcija i treba a i mora da redovno odrzava sednice predsednistva i konsultuje stranacke organe oko svih za drzavu vaznih pitanja!

Marinko

pre 9 godina

Svojim stavom i ponašanjem, čak i priznavanjem grašaka kada se to desi, Vučić pokazuje da je Srbija u pravim rukama i da nas čeka bolja budućnost.

makilaki

pre 9 godina

Pritisci na vladu su veliki ali se nadamo da ce se izboriti sa njjima na najbolji nacin.S obzirom da Seselj ne planira da se sam preda bice poteskoca ali uz sposobnost vlade ce se problem brzo resiti.

Dajana

pre 9 godina

Najvaznije je da Vlada ne podleze ni pod cijim pritiscima i da zna sta joj je prioritet, a to je svakako ekonomski oporavak, mir, stabilnost i reforme drustva.

Gordana

pre 9 godina

Seselj svojim ponasanjem izigrao poverenje sudskog veca i jos sto sta...dosao covek, napravio smehoteku, sad cao pa pa, da ne kazem izigrao sam sebe ! Ako je imao za cilj bilo kakvo narusavanje stabilnost Republike Srbije i njene trenutne vlasti grdno se prevario, vlada ima mnogo pametnija posla od okupacije ovog..."coveka"!

Dex

pre 9 godina

Sednice su neophodne, jer se na njima donose odluke koje su bitne za buducnost rukovodjenja zemljom. Sto se saradnje sa Hagom ttice, zavisice puno od buducih razgovora premijera sa ljudima iz Haga.

Kikica

pre 9 godina

Lobiju i pritiscima nikad nece biti kraja jer dosta zavisimo od stranih partnera. Bitno je da vlada nastavi dobru politiku i oporavak ekonomije.

kleopatra

pre 9 godina

Kao i uvek,problemi se shvataju ozbiljno i resavaju se donosenjem najpametnije odluke,a to ne moze pojedinac vec svi zajedno.TAko se funkcionise i tako se vodi drzava.Niko nece manipulisati Srbima dokle god je ova vlast na celu sa Vucicem.

Bajka

pre 9 godina

Mnogima je trn u oku Srbija i ne svidja im se sto jacamo i postajemo centar regiona pa ce sve pokusati da nas vrate tamo gde smo bili pre nekoliko godina!Zato su i poslali Seselja misleci da ce rasklimati vlast ali su pogresno procenili kada su mislili da ce ga podrzati veliki broj gradjana i kad to nisu uspeli sada traze da ga mi hapsimo i opet nam prave ujdurmu!

GERNIKA

pre 9 godina

Na njima je da vaznu odluku donesu, mislim prvenstveno na Seselja, a da stvar bude jos gora situacija je tako nezahvalna i totalno neprimerena.To vam je kao da krotite bika u koridi.A niti je Srbija kriva za njegovo privremeno oslobadjanje, niti ima razloga da ga deportuje nazad.Ne znam, teska odluka.

Milenko

pre 9 godina

Predseednistvo vladajuce stranke i treba da se sastaje kada su u pitanju odluke koje uticu na stabilnost drzave, sve ovo ne treba omalovazavati.

gringo

pre 9 godina

Vučić je i u ovom slučaju pokazao manire dobrog i iskusnog političara. Sačekaće da se Glavni odbor SNS-a, kao vodeće političke snage u Srbiji, izjasni o novonastaloj situaciji sa Hagom i Šešeljem, i tek tada će doneti odluku. Nadam se da će odluka biti u interesu Srbije, i da će se stvar rešiti bez velikih tenzija. U tome značajnu ulogu u tome može odigrati sam Šešelj. Trebalo bi da sam ode u Hag.

Predrag

pre 9 godina

Svaka ozbiljna stranka bi trebala da bude i ovako transparentna, ali problem je sto vecina na nasoj politickoj sceni mulja i obmanjuje gradjane, tako da se ljudi cude kada neko nema sta da krije.

kole

pre 9 godina

SNS je institucija, stranka koja nosi trenutno ovu zemlju i njene reforme na svojim ledjima, sve mora da funkcionise besprekorno u stranci da bi sva snaga bila fokusirana na reforme i oporavak zemlje.

Nina

pre 9 godina

Obaveza ove Vlade je da se ponasa drugacije od svih do danas, sto znaci da napredna stranka ne sme da bude biznis partija kakve su bile sve partije vec da gleda interese gradjana.

Dizni

pre 9 godina

Pitanje nase saradnje sa Hagom se nikada nije ni postavljalo. Pitanje je samo sta je sustina ove price oko lidera radikala. Inace, sednice su neophodne, jer se na njima odlucuje o buducim potezima vrha rukovodstva.

Lider svetskog ranga

pre 9 godina

Svaki politicki pritisak na Vucica koji dolazi iz inostranstva njega samo jos vise ojaca u ocima naroda. Ja sam ponosan sto posle mnogo godina imamo na celu Vlade coveka koji ne dozvoljava da mu drzavu vodi neko iz Brisela, Moskve ili Vasingtona.

Homer

pre 9 godina

Moramo razmisliti trezveno i pronaći zaključak kome se to ne dopada što Srbija pokazuje rezultate u sređivanju svog ekonomskog i političkog stanja... Srbija je zaslužila da pokuša da se izvuče iz nagomilanih, višedecenijskih problema sama, ne na nagovor ili pritisak drugih sa strane. Baš zato sam stanovišta da se moramo sami izboriti za izlazak iz krize, ne da čekamo pomoć od drugih, kao što ih je čekala Grčka, pa je upala u dužničko ropstvo kreditora koji ih danas pritiskaju sa dugovima od 300 milijardi evra, gde samo u aprilu moraju da plate 3 milijarde duga.

Baltubija

pre 9 godina

Sasvim normalna i odgovorna stvar od SNS-a.Ovim dokazuju da ovu zemlju ne vodi jedan covek kako pokusavaju pojedinci da prikazu, nego da je vodjenje drzave ozbiljan posao i u njemu ucestvuju svi krenuvsi od stranaka na vlasti preko koalicionih partnera ,ministra itd.

Violeta

pre 9 godina

Prevarili su se što su poslali Šešelja! Nit je srušio Vladu,nije oslabio Vučića a još je pokazao da je Vučić pre svega iskren čovek, koji ne gazi preko živih ljudi!

Momo

pre 9 godina

Stvarno je velika slucajnost da se Seselj posle 12 godina pusti iz Haga bas za vreme vlasti Vucica a ne pre!Islo se na to da ce on oslabiti uticaj Vucica u narodu i izazvati nestabilnost u vlasti a sve kako bi se sprecilo da zemlja nastavi putem napretka i izlaska iz krize!Haski tribunal je skroz skinuo svoju masku i pokazao da je protiv Srbije!

Dizni

pre 9 godina

Lider radikala je odgovoran za situaciju u koju je ali je svojim ponasanjem doveo i vlast u nezavidnu poziciju, sto me ne bi cudilo da mu je i bila namera. Premijer je mudar covek i verujem da ce se iz ove situaciju nasa zemlja izvuci sa minimalnom stetom. Reforme su ono sto je glavna odlika ove vlasti.

Danny`s

pre 9 godina

Treba dobro razmisliti sta da se uradi.Sam cin pustanja Seselja iz Haga imao je za cilj da negativno utice na status Vlade Srbije od samog pocetka.Seselj nije dosao u Srbiju da se leci,vec da provocira.A sada ce odluka o njegovom vracanju u Hag ili ne podeliti narod i Evropu.Veliki je izazov pred Srbijom.Treba pametno odigrati

Stevie Wonder

pre 9 godina

Ocekujem da ce posle ove sednice predsednistva stranke biti sve kristalno jasno. Posle sednice SNS moze da dise punim plucima i da nesmetano sprovodi unutarstranacke izbore.

Filip

pre 9 godina

SNS redovno drži sednice predsedništva, uvek kad se nešto desi, od važnosti za njihovu stranku i državu, Vučić informiše članove. Ovo je praksa koja se pokazala kao dobra jer informisanje rukovodstva i članstva stranke i građana jeste jedan od Vučićevih prioriteta.

Blaško

pre 9 godina

O bitni stvarima treba da se raspravlja, a to nisu mali problemi. Svakako da ih treba rešiti zajedno i razgovorom. Samo tako se može osigurati i stabilnost u državi, s obzirom da su vladajuća partija.

IvanaT

pre 9 godina

Sednice treba da budu cesce. Treba da se sumiraju utisci i da se postigne dogovor o narednim koracima. Takodje, treba da se sumiraju ucinak rada odredjenih kadrova, i da oni koji nisu zadovoljili budu smenjeni.

Ljupče

pre 9 godina

Pritisci na Vladu i Premijera su ogromni ali koliko vidimo oni se odlično bore protiv svih koji narušavaju i ugrožavaju Srbiju. Što se Šešelja tiče on nije bio bolji ni pre odlaska u Hag pa ovo njegovo ponašanje nije iznenađenje ali kao što vidimo on je bivši problem i nikoga u Srbiji ne zanima.

Simke

pre 9 godina

Za sva krupna pitanja u Srbiji mora se stvarati konsenzus, ne da se odluke donose kao pre, preko posrednika i stranih ambasadora, koji su imali tapiju na donošenje bilo kakvih odluka koje se tiču građana i države Srbije.

Jeca

pre 9 godina

Ovo je odgovorna Vlast i uradice kako je najbolje za Srbiju, u to nesumnjamo.Ocekujemo od Premijera da donese ispravnu odluku kako niko nebi bio ugrozen!

Markov

pre 9 godina

Vučić funkcionerima ne da mira, tako i treba. Uvek se može podvući crta i videti šta je ko napravio pa ako nema rezultata prepusti brate drugom da radi.

Nikola

pre 9 godina

Odsustvo i jednog promila morala i vređanje svih na svakom koraku više ne može kao politika da prođe u Srbiji. Šešelj je prevaziđen i dotakao je političko dno.

Milica Kojic

pre 9 godina

Nije ni malo lak zadatak pred njima, niti bi im bio u kozi, a posto i mi gradjani zavisimo od njihovih odluka i poteza koje ce vuci, nadam se najboljem.

Jovana

pre 9 godina

(Dolittle, 31. mart 2015 18:49) delim tvoje mišljenje, i ja imam osećaj da će nas sve više mrcvariti i lečiti svoje živce sve do trenutka dok i sami ne zaborave svoju sramotu prema nama

IMT-539

pre 9 godina

Puno je izazova pred naprednjacima jer se moraju doneti teške odluke i sprovesti reforme do kraja! Dobro je što se svakom problemu pristupa ozbiljno i ništa se ne prepušta slučaju!

Stiff Upper Lip

pre 9 godina

Kada se lepo izdivanite po sistemu "ja tebi Kneže, ti meni Viteže", mogli bi, na kraju, pod tačkom "razno" ili "tekuća pitanja" da objasnite gradjanima zašto je industrijska proizvodnja pala za 3,3% u odnosu na isti period prošle godine.

Ja bre

pre 9 godina

Krenula sednica, sad vam je frka, ne znate sta cete sa obavezom iz Haga.

To nije pritisak nego MEDJUNARODNA obaveza Srbije.

Lako vam je bilo pljuvati Djindjica i nazivati ga svakakvim imenima kada je izrucivao vase saborce u Hag da bi spasao sto se spasti moze a sada je na vas red, drage patriote da ispunite medjunarodnu obavezu i da osetite na svojoj kozi kako je bilo Zoranu Djindjicu!

Helikopter

pre 9 godina

Da li se iko od vas seca da se IKADA prenosila sednica neke stranke na TV-u, da su se novinari i reporteri ukljucivali uzivo, da je za to postojala posebna vest na netu? I to ni manje ni vise nego B92. Koliko ljudi zna kako izgleda sala gde se odrzavaju sednice DS-a? A jel ima neko ko ne zna unutrasnjost sale SNS-a? Jel normalno da se uzivo prenose sednice jedne od 100 stranaka i da se za to prekida redovni program? Dokle ide ta medijska manipulacija i demagogija stvaranja kulta licnosti?

Milos992

pre 9 godina

imace toliko toga za razmisljanje, mada ne mislim da je ovo neka vest. Posao i ono sto se ocekuje od SNS je da resava probleme naroda.

Zmaj

pre 9 godina

Mislim da treba temeljno ispitati odnose sa Hagom i pojedinim zemljama koji su uticali da se Seselj pusti kako bi nanelu stetu vlasti i sprecili reforme koje se sprovode!Nekima bas ne odgovara sredjena,razvijena Srbija i na sve nacine pokusavaju da je ometu da to i postane!

Svarog

pre 9 godina

Srbiji je potreban mir i stabilnost i svaki problem koji bi to narusio bi bila steta nesagledivih posledica po Srbiju. Ne razumem ljude koji pozivaju na neko nasilje, borbu ili sta vec, zar vec nismo dobili po nosu za takvo ponasanje? Nije nam dovoljno zrtava, uranijuma i razrusene zemlje?

Timofte

pre 9 godina

Ne živimo sami na ovom svetu pa je normalo da često budemo predmet ucena većih i jačih. Treba iznaći rešenje kako da se iz te pozicije izvučemo što bezbolnije dok ekonomski ne stanemo na svoje noge.

Branko

pre 9 godina

SNS kao vladajuca i najveca politicka partija u Srbije radi analize svog rada i donosi odluke o buducim koracima, koji su bitni za drzavu ali i za samu partiju.

Kapa

pre 9 godina

Hag kada je pustao Seselja nije ni trazio od nas obavezu da ga hapsimo ako oni to zatraze nego su ga pustili bez ikakvih obaveza Srbije i to tako neocekivano i na brzinu da ni proceduru nisu ispostovali!Oni koji su uticali da se on pusti neka sada zamole Seselja da se sam vrati jer mi ne treba njihove greske da ispravljamo i pravimo sebi problem!

Helikopter

pre 9 godina

Da li se iko od vas seca da se IKADA prenosila sednica neke stranke na TV-u, da su se novinari i reporteri ukljucivali uzivo, da je za to postojala posebna vest na netu? I to ni manje ni vise nego B92. Koliko ljudi zna kako izgleda sala gde se odrzavaju sednice DS-a? A jel ima neko ko ne zna unutrasnjost sale SNS-a? Jel normalno da se uzivo prenose sednice jedne od 100 stranaka i da se za to prekida redovni program? Dokle ide ta medijska manipulacija i demagogija stvaranja kulta licnosti?

Stiff Upper Lip

pre 9 godina

Kada se lepo izdivanite po sistemu "ja tebi Kneže, ti meni Viteže", mogli bi, na kraju, pod tačkom "razno" ili "tekuća pitanja" da objasnite gradjanima zašto je industrijska proizvodnja pala za 3,3% u odnosu na isti period prošle godine.

Ja bre

pre 9 godina

Krenula sednica, sad vam je frka, ne znate sta cete sa obavezom iz Haga.

To nije pritisak nego MEDJUNARODNA obaveza Srbije.

Lako vam je bilo pljuvati Djindjica i nazivati ga svakakvim imenima kada je izrucivao vase saborce u Hag da bi spasao sto se spasti moze a sada je na vas red, drage patriote da ispunite medjunarodnu obavezu i da osetite na svojoj kozi kako je bilo Zoranu Djindjicu!

Dada

pre 9 godina

Sigurna sam da će, nakon konstruktivne debate, biti doneta odluka koja je za Srbiju najbolja, ni pomirljiva, niti previše ratoborna u odnosu na smišljenu provokaciju Haškog tribunala.

BOBANA - RU 44

pre 9 godina

Naravno da ima potrebe da se Predseednistvo ovako velike stranka sastaje cesce, kako bi doneli sto kvalitetnije predloge i odluke. Koliko vidim da ima onih koji sastanak zele da obezvrede i da bace akcenat kako se Predsednistvo sastalo radi Mitinga sto stvarno ne odgovara istina. Aleksandar Vucuc je jasno rekao da se Miting u Novom Sadu samo odlaze, jer ne zeli da se u zemlji pravi haos.On ce u tro sam siguran biti odrzan posle minijaturnog Mitinga DS-a u Beogradu SNS ce odrzati velicanstven Miting.

saska

pre 9 godina

Jedna od teskih tema je i Seseljevo vracanje u Hag. Premijer u saradnji sa ministrom pravde treba da nadje resenje koje nece ugroziti stabilnost Srbije uprkos pokusajima iz Seveningena.

Galipolje

pre 9 godina

Najveća politička organizacija u Srbiji deluje u skladu sa svojom odgovornom ulogom u društvu. Ona menja sebe da bi mogla da reformiše državu.

makilaki

pre 9 godina

Pritisci na vladu su veliki ali se nadamo da ce se izboriti sa njjima na najbolji nacin.S obzirom da Seselj ne planira da se sam preda bice poteskoca ali uz sposobnost vlade ce se problem brzo resiti.

Graje

pre 9 godina

SNS je jedina stranka koja ne krija dešavanja u toj stranci, da građani znaju o čemu je bilo reči u toj stranci, i da je to politika koju vodi naprednjaci. Srbija je na pravom putu ekonomskog napretka i razvoja zahvaljujući Aleksandru Vučiću. Srbija je na pravom putu ekonomskog napretka i razvoja.

vita

pre 9 godina

Ozbiljne su teme pred clanovima sednice presednistva. Donosenje odluke oko Seseljevog vracanja u Hag stavice mnoge na muke i mora se naci resenje koje nece ugroziti stabilnost Srbije niti dovesti do sukoba.

OLE LOLE

pre 9 godina

Svakako da se vlast o ovom trenutku suocava sa velikim nedoumicama koje treba razresiti.Ni krivi ni duzni stavljeni su pred mac sa dve ostrice.

Marinko

pre 9 godina

Svojim stavom i ponašanjem, čak i priznavanjem grašaka kada se to desi, Vučić pokazuje da je Srbija u pravim rukama i da nas čeka bolja budućnost.

Bajka

pre 9 godina

Mnogima je trn u oku Srbija i ne svidja im se sto jacamo i postajemo centar regiona pa ce sve pokusati da nas vrate tamo gde smo bili pre nekoliko godina!Zato su i poslali Seselja misleci da ce rasklimati vlast ali su pogresno procenili kada su mislili da ce ga podrzati veliki broj gradjana i kad to nisu uspeli sada traze da ga mi hapsimo i opet nam prave ujdurmu!

Gordana

pre 9 godina

Seselj svojim ponasanjem izigrao poverenje sudskog veca i jos sto sta...dosao covek, napravio smehoteku, sad cao pa pa, da ne kazem izigrao sam sebe ! Ako je imao za cilj bilo kakvo narusavanje stabilnost Republike Srbije i njene trenutne vlasti grdno se prevario, vlada ima mnogo pametnija posla od okupacije ovog..."coveka"!

Dex

pre 9 godina

Sednice su neophodne, jer se na njima donose odluke koje su bitne za buducnost rukovodjenja zemljom. Sto se saradnje sa Hagom ttice, zavisice puno od buducih razgovora premijera sa ljudima iz Haga.

kole

pre 9 godina

SNS je institucija, stranka koja nosi trenutno ovu zemlju i njene reforme na svojim ledjima, sve mora da funkcionise besprekorno u stranci da bi sva snaga bila fokusirana na reforme i oporavak zemlje.

gringo

pre 9 godina

Vučić je i u ovom slučaju pokazao manire dobrog i iskusnog političara. Sačekaće da se Glavni odbor SNS-a, kao vodeće političke snage u Srbiji, izjasni o novonastaloj situaciji sa Hagom i Šešeljem, i tek tada će doneti odluku. Nadam se da će odluka biti u interesu Srbije, i da će se stvar rešiti bez velikih tenzija. U tome značajnu ulogu u tome može odigrati sam Šešelj. Trebalo bi da sam ode u Hag.

Majda S

pre 9 godina

Najveca politcka opcija i treba a i mora da redovno odrzava sednice predsednistva i konsultuje stranacke organe oko svih za drzavu vaznih pitanja!

Lider svetskog ranga

pre 9 godina

Svaki politicki pritisak na Vucica koji dolazi iz inostranstva njega samo jos vise ojaca u ocima naroda. Ja sam ponosan sto posle mnogo godina imamo na celu Vlade coveka koji ne dozvoljava da mu drzavu vodi neko iz Brisela, Moskve ili Vasingtona.

GERNIKA

pre 9 godina

Na njima je da vaznu odluku donesu, mislim prvenstveno na Seselja, a da stvar bude jos gora situacija je tako nezahvalna i totalno neprimerena.To vam je kao da krotite bika u koridi.A niti je Srbija kriva za njegovo privremeno oslobadjanje, niti ima razloga da ga deportuje nazad.Ne znam, teska odluka.

Milenko

pre 9 godina

Predseednistvo vladajuce stranke i treba da se sastaje kada su u pitanju odluke koje uticu na stabilnost drzave, sve ovo ne treba omalovazavati.

Stevie Wonder

pre 9 godina

Ocekujem da ce posle ove sednice predsednistva stranke biti sve kristalno jasno. Posle sednice SNS moze da dise punim plucima i da nesmetano sprovodi unutarstranacke izbore.

Violeta

pre 9 godina

Prevarili su se što su poslali Šešelja! Nit je srušio Vladu,nije oslabio Vučića a još je pokazao da je Vučić pre svega iskren čovek, koji ne gazi preko živih ljudi!

kleopatra

pre 9 godina

Kao i uvek,problemi se shvataju ozbiljno i resavaju se donosenjem najpametnije odluke,a to ne moze pojedinac vec svi zajedno.TAko se funkcionise i tako se vodi drzava.Niko nece manipulisati Srbima dokle god je ova vlast na celu sa Vucicem.

IvanaT

pre 9 godina

Sednice treba da budu cesce. Treba da se sumiraju utisci i da se postigne dogovor o narednim koracima. Takodje, treba da se sumiraju ucinak rada odredjenih kadrova, i da oni koji nisu zadovoljili budu smenjeni.

Blaško

pre 9 godina

O bitni stvarima treba da se raspravlja, a to nisu mali problemi. Svakako da ih treba rešiti zajedno i razgovorom. Samo tako se može osigurati i stabilnost u državi, s obzirom da su vladajuća partija.

IMT-539

pre 9 godina

Puno je izazova pred naprednjacima jer se moraju doneti teške odluke i sprovesti reforme do kraja! Dobro je što se svakom problemu pristupa ozbiljno i ništa se ne prepušta slučaju!

Baltubija

pre 9 godina

Sasvim normalna i odgovorna stvar od SNS-a.Ovim dokazuju da ovu zemlju ne vodi jedan covek kako pokusavaju pojedinci da prikazu, nego da je vodjenje drzave ozbiljan posao i u njemu ucestvuju svi krenuvsi od stranaka na vlasti preko koalicionih partnera ,ministra itd.

Jeca

pre 9 godina

Ovo je odgovorna Vlast i uradice kako je najbolje za Srbiju, u to nesumnjamo.Ocekujemo od Premijera da donese ispravnu odluku kako niko nebi bio ugrozen!

Filip

pre 9 godina

SNS redovno drži sednice predsedništva, uvek kad se nešto desi, od važnosti za njihovu stranku i državu, Vučić informiše članove. Ovo je praksa koja se pokazala kao dobra jer informisanje rukovodstva i članstva stranke i građana jeste jedan od Vučićevih prioriteta.

Dizni

pre 9 godina

Pitanje nase saradnje sa Hagom se nikada nije ni postavljalo. Pitanje je samo sta je sustina ove price oko lidera radikala. Inace, sednice su neophodne, jer se na njima odlucuje o buducim potezima vrha rukovodstva.

Danny`s

pre 9 godina

Treba dobro razmisliti sta da se uradi.Sam cin pustanja Seselja iz Haga imao je za cilj da negativno utice na status Vlade Srbije od samog pocetka.Seselj nije dosao u Srbiju da se leci,vec da provocira.A sada ce odluka o njegovom vracanju u Hag ili ne podeliti narod i Evropu.Veliki je izazov pred Srbijom.Treba pametno odigrati

Nina

pre 9 godina

Obaveza ove Vlade je da se ponasa drugacije od svih do danas, sto znaci da napredna stranka ne sme da bude biznis partija kakve su bile sve partije vec da gleda interese gradjana.

Predrag

pre 9 godina

Svaka ozbiljna stranka bi trebala da bude i ovako transparentna, ali problem je sto vecina na nasoj politickoj sceni mulja i obmanjuje gradjane, tako da se ljudi cude kada neko nema sta da krije.

Milica Kojic

pre 9 godina

Nije ni malo lak zadatak pred njima, niti bi im bio u kozi, a posto i mi gradjani zavisimo od njihovih odluka i poteza koje ce vuci, nadam se najboljem.

Homer

pre 9 godina

Moramo razmisliti trezveno i pronaći zaključak kome se to ne dopada što Srbija pokazuje rezultate u sređivanju svog ekonomskog i političkog stanja... Srbija je zaslužila da pokuša da se izvuče iz nagomilanih, višedecenijskih problema sama, ne na nagovor ili pritisak drugih sa strane. Baš zato sam stanovišta da se moramo sami izboriti za izlazak iz krize, ne da čekamo pomoć od drugih, kao što ih je čekala Grčka, pa je upala u dužničko ropstvo kreditora koji ih danas pritiskaju sa dugovima od 300 milijardi evra, gde samo u aprilu moraju da plate 3 milijarde duga.

Ljupče

pre 9 godina

Pritisci na Vladu i Premijera su ogromni ali koliko vidimo oni se odlično bore protiv svih koji narušavaju i ugrožavaju Srbiju. Što se Šešelja tiče on nije bio bolji ni pre odlaska u Hag pa ovo njegovo ponašanje nije iznenađenje ali kao što vidimo on je bivši problem i nikoga u Srbiji ne zanima.

Simke

pre 9 godina

Za sva krupna pitanja u Srbiji mora se stvarati konsenzus, ne da se odluke donose kao pre, preko posrednika i stranih ambasadora, koji su imali tapiju na donošenje bilo kakvih odluka koje se tiču građana i države Srbije.

Nikola

pre 9 godina

Odsustvo i jednog promila morala i vređanje svih na svakom koraku više ne može kao politika da prođe u Srbiji. Šešelj je prevaziđen i dotakao je političko dno.

Markov

pre 9 godina

Vučić funkcionerima ne da mira, tako i treba. Uvek se može podvući crta i videti šta je ko napravio pa ako nema rezultata prepusti brate drugom da radi.

Momo

pre 9 godina

Stvarno je velika slucajnost da se Seselj posle 12 godina pusti iz Haga bas za vreme vlasti Vucica a ne pre!Islo se na to da ce on oslabiti uticaj Vucica u narodu i izazvati nestabilnost u vlasti a sve kako bi se sprecilo da zemlja nastavi putem napretka i izlaska iz krize!Haski tribunal je skroz skinuo svoju masku i pokazao da je protiv Srbije!

Dizni

pre 9 godina

Lider radikala je odgovoran za situaciju u koju je ali je svojim ponasanjem doveo i vlast u nezavidnu poziciju, sto me ne bi cudilo da mu je i bila namera. Premijer je mudar covek i verujem da ce se iz ove situaciju nasa zemlja izvuci sa minimalnom stetom. Reforme su ono sto je glavna odlika ove vlasti.

Milos992

pre 9 godina

imace toliko toga za razmisljanje, mada ne mislim da je ovo neka vest. Posao i ono sto se ocekuje od SNS je da resava probleme naroda.

Dajana

pre 9 godina

Najvaznije je da Vlada ne podleze ni pod cijim pritiscima i da zna sta joj je prioritet, a to je svakako ekonomski oporavak, mir, stabilnost i reforme drustva.

Kikica

pre 9 godina

Lobiju i pritiscima nikad nece biti kraja jer dosta zavisimo od stranih partnera. Bitno je da vlada nastavi dobru politiku i oporavak ekonomije.

Jovana

pre 9 godina

(Dolittle, 31. mart 2015 18:49) delim tvoje mišljenje, i ja imam osećaj da će nas sve više mrcvariti i lečiti svoje živce sve do trenutka dok i sami ne zaborave svoju sramotu prema nama

Svarog

pre 9 godina

Srbiji je potreban mir i stabilnost i svaki problem koji bi to narusio bi bila steta nesagledivih posledica po Srbiju. Ne razumem ljude koji pozivaju na neko nasilje, borbu ili sta vec, zar vec nismo dobili po nosu za takvo ponasanje? Nije nam dovoljno zrtava, uranijuma i razrusene zemlje?

Timofte

pre 9 godina

Ne živimo sami na ovom svetu pa je normalo da često budemo predmet ucena većih i jačih. Treba iznaći rešenje kako da se iz te pozicije izvučemo što bezbolnije dok ekonomski ne stanemo na svoje noge.

Branko

pre 9 godina

SNS kao vladajuca i najveca politicka partija u Srbije radi analize svog rada i donosi odluke o buducim koracima, koji su bitni za drzavu ali i za samu partiju.

Zmaj

pre 9 godina

Mislim da treba temeljno ispitati odnose sa Hagom i pojedinim zemljama koji su uticali da se Seselj pusti kako bi nanelu stetu vlasti i sprecili reforme koje se sprovode!Nekima bas ne odgovara sredjena,razvijena Srbija i na sve nacine pokusavaju da je ometu da to i postane!

Kapa

pre 9 godina

Hag kada je pustao Seselja nije ni trazio od nas obavezu da ga hapsimo ako oni to zatraze nego su ga pustili bez ikakvih obaveza Srbije i to tako neocekivano i na brzinu da ni proceduru nisu ispostovali!Oni koji su uticali da se on pusti neka sada zamole Seselja da se sam vrati jer mi ne treba njihove greske da ispravljamo i pravimo sebi problem!