"Vreme da SNS vodi Vojvodinu"

Potpredsednica GO SNS Zorana Mihjalović izjavila da su lokalni izbori u Odžacima važni, jer predstavljaju potvrdu da će SNS voditi Vojvodinu.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.12.2013.

18:45

Default images

Ona je kazala da važnijih izbora od izbora u Odžacima nema, jer će oni pokazati da je vreme da se promeni vlast u Vojvodini.

"Tragično je da u Vojvodini raste nezaposlenost, a znamo da je Vojvodina najbogatiji deo Srbije", rekala je Mihajlović, dodajući da je sigurna da će se u nedelju promeniti vlast u Odžacima, kao što će, kako je kazala biti promenjena i vlast u Vojovodini.

Ona je rekla da SNS optužuju da nema program i poručila SNS ima program i da neće lagati i krasti, kao što je to činijeno prethodnih 10 godina, kada je, kako je rekla, uništena drzazva.

"U nedelju će Odžaci glasati za budućnost, a nikada više neće glasati za one koji su nas pljačkali i uništavali", rekla je Mihajlovićeva, dodajući da je 400.000 članova SNS poručilo i da svaki dan poručuje da u Srbiji nema mesta za kriminalce, već da je njima mesto pred sudovima i sudijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: