Četvrtak, 12.12.2013.

18:45

"Vreme da SNS vodi Vojvodinu"

Potpredsednica GO SNS Zorana Mihjalović izjavila da su lokalni izbori u Odžacima važni, jer predstavljaju potvrdu da će SNS voditi Vojvodinu.

Izvor: Tanjug

"Vreme da SNS vodi Vojvodinu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Panonski

pre 10 godina

Odavno je vreme da naprednjaci vode Vojvodinu. To sto pojedinci nemaju ni stida ni srama, i gledaju samo sto duze da ostanu na vlasti, to je njihov problem. Izgubice i ove i sledece izbore. Narod jos niko nije prevario. Toliko izgubiti legitimitet, a ponasati se kao vecina, to je najblaze receno, sramota vojvodjanska vlado.

HLEBA I IGARA

pre 10 godina

Pred njegovim visočansvom zvanim, hleb naš nasušni, naročito u nikad dočekanoj žitnici Evrope,svaka ustaljena demagogija bez konkretnih rezultata, pada u vodu pred bilo kojim političkim likom, bez obzira na stranačku pripadnost.Da li se seljak, poljoprivrednik poštuje ili ne, da li će izjava g-đe Mihajlović imati realnost pokazaće vreme i izbori kao najmerodavniji glas naroda.

Marko

pre 10 godina

Sa moje tačke gledišta naprednjaci imaju sada najveću podršku građana, zato i treba da uđu u pokrajinsku vladu Vojovodine.

SaNe

pre 10 godina

Cim je Statut neustavan, tu nema polemike. Aktuelna pokrajinska vlast je ovim definitivno izgubila legitimitet. Izbori su neophodni.

Zvoncica

pre 10 godina

Pajtic i DS se dosta dugo nalazi na vlasti u Pokrajini. Da su nesto hteli, oni bi uradili. Ali, nisu. Samo su se bavili malverzacijama i doveli Vojvodinu na ivicu ponora. SNS treba sto pre da dodje na vlast.

Srbin 100%

pre 10 godina

Svima je jasno da je doslo do drasticne promene raspolozenja gradjana od prethodnih izbora i da sadasnja pokrajinska vlast nema legitimitete gradjana koji sada vec otvoreno pokazuju nezadovoljstvo pojedinim njenim potezima

lelica

pre 10 godina

Krajnje je vreme da SNS uzme stvar u svoje ruke, jer ovako više ne ide. Kriza je sve veća i veća, a nezaposlenost raste iz dana u dan.

mici

pre 10 godina

Smena nekoga ko obavlja odgovornu funkciju, a da je pri tom iz suparnickog politickog tabora, onda je najlakse reci da je smena politicki motivisana. Zasto bi gradjani u to poverovali, proslost nas je naucila da ne verujemo samo recima, nego hocemo dokaze.

Cadenza

pre 10 godina

"Tragično je da u Vojvodini raste nezaposlenost, a znamo da je Vojvodina najbogatiji deo Srbije" - tačnije bila je, dok je nisu dohvatile demokrate pod Pajtićevim vođstvom.

draginja

pre 10 godina

nadam se da je pripremljen dovoljan broj djakova sa "neispravnim" glasackim listicima za slikanje pred kamerama kao dokaz da su izbori pokradeni.

5sm

pre 10 godina

Vucic je jednoom doslednom i odgovornom politikom dokazao svoje kvalitete i svoje nacine borbe za drzavu,njegov protiv kanditat bi morao mnogo toga da uradi da bi makar i probao da baci senku na sav dosadasnji Vucicev rad

KRAJNJE - JE - VREME - JE - DOSLO

pre 10 godina

Ono sto je zaista ne prihvatljivo i tragicno to je da u Vojvodini raste nezaposlenost, a znamo da je ne tako davno Vojvodina bila za primer ostalim delovima Srbije i najbogatiji deo Srbije, sadasnja vlast u Pokrajini dovela do totalnog kraha pa uzmimo primer Vrbasa gde je unistena sva industrija u gradu koji je bio na prvom mestu po broju zaposlenih u Vojvodini. Zato sam sigurn da ce se u nedelju promeniti vlast u Odzacima, kao sto ce, se nakon tih izbora biti promenjena konacno i vlast u Vojovodini, valjda ce se uveriti da nemaju legitimitet.

milojko

pre 10 godina

SNS odavno ima podrsku naroda, a svaki izbori su samo legitimna potvrda vlasti sumnjivim Tomama. A za DS i po sve nas je bolje da pocnu da se ponasaju kao prava opozicija.

Festina lente

pre 10 godina

Mislim da nekako ne moze gore od ovoga sto su demokrate uradile. Poljoprivreda u vojvodini nikada na nizem nivou. Mozda bi stvarno trebalo da pokusamo sa SNS-om. Imaju zadovoljavajuce rezultate na republickom nivou, sto ne bi i u Vojvodini?!

zone

pre 10 godina

Izbori na pojedinim mestima su dokazali da se volja naoda promenila.Nepostovanje volje gradjana je samo jos jedan dokaz da DS-u do misljenja naroda nije stalo i da su im licni interesi bili i ostali prioritet.Da je drugacije vec bi raspisali pokrajinske izbore.

SirOliver

pre 10 godina

Vlada se u Pokrajini mora promeniti jer Pajtic vec odavno nista ne radi kako bi Vojvodina ,kao najbogatiji deo Srbije ,ponovo zauzela to mesto.Jedina prava opcija da se nesto bitnije promeni je SNS sa Vucicem na celu.

Vijadukt

pre 10 godina

Pa, ukoliko SNS pobedi i u Odzacima, mislim da bi vlast u Vojvodini trebalo da razmisli o raspisivanju izbora. pomalo je besmisleno voditi vlast u Vojvodini, a prethodno su izbori izgubljeni u Apatinu, Srbobranu, Kovinu....

Jole

pre 10 godina

Pobede SNS-a na lokalu su pokazatelj da je narod nezadovoljan sa prethodnom vlascu i realno je ocekivati da na sledecim pokrajinskim izborima DS izgubi vlast.

jelica

pre 10 godina

Zorana,Zoraa,da li znaš za izreku da ko visoko leti nisko pada.Mislim da će vaš pad bii gori od svih do sada,jer NIŠTA konkretno niste nigde uradili osim što hapsite pripadike DS.

Bacvanin

pre 10 godina

Vodili ste u Vojvodini onu Jogurt revoluciju, pa smo na kraju imali one silne sankcije i ratove.
Nego, da probate ovog puta malu maturu da sprovedete u delo kako treba, za pocetak, daleko je Vojvodina od vas.

NY

pre 10 godina

Care, ti koji dezuras od ranog jutra i negativno ocenjujes komentare. Vise vrede komentari od tvojih negativnih ocena. Neces promeniti misljenje gradjana i Srbije i Vojvodine i Beograda. Ukljuci malo malo mozak ispadas da ne kazem sta. Onaj kootvori komentare usput iposalje komentar.A ti sta radis.Objavljeno 30-tak komentara a oni svi imaju po 150 minusa.Ukljuci malo mozak ako ga uopste imas.Prosetaj malo ili neka te prosetaju

SKENER

pre 10 godina

(Đoko, 12. decembar 2013 20:05)

Ja mislim da je taj tvoj "rođak iz SNS" viđen i u Nišu,pa zvali ga i u Zaječar,da ne govorim o Zemunu,bez njega se nigde nije moglo.I gde god je taj "tvoj rođak" bio svuda su naprednjaci nudili debele pare za glasove.
Mislim da DS trolovi koji su ti napisali ovo su se žestoko zeznuli,jer iz ovog tvog komentara se vidi koliko je providan napad DS na SNS.
"Apelujem" na Đilasa da menja ove trolove u DS koji pišu ovakve tekstove koji su ovoliko providni...hahaha...

mici lo

pre 10 godina

SNS podrzava sve veci broj gradjana, podrzava njihov rad i borbu da ovu zemlju napokon izvedu na pravi put. E sada, to sto DS to pokusava da ospori, popularnos i kompletan rad SNS, njihov problem.Ko gubi ima pravo da se ljuti. IMali su godine na raspolaganju, gledano iz ove perspektive ocigledno nazalost, jer su sve unistili i upropastili.

Lazar

pre 10 godina

ds je politicka proslost. mozda je i najbolje da se sami povuku, reorganizuju i ocisto svoje redove od kadrova koji su im i koji im nanose stetu. toliko su razocarali narod, da oni tesko kad vise da povrate staru slavu

Vojvodjanin

pre 10 godina

"Tragično je da u Vojvodini raste nezaposlenost, a znamo da je Vojvodina najbogatiji deo Srbije", rekala je Mihajlović

Jeste najbogatiji deo Srbije.Zasto onda uskracujete Vojvodini 7% budzeta koji po ustavu pripada Vojvodini? Hteli biste preko budzeta da izazovete gnev u Vojvodini. Da li vi stvarno mislite da su Vojvodjani glupi i nepismeni? Za godinu i po dana vlasti zakinuli ste Vojvodinu za ono sto joj po Ustavu pripada i od Vojvodine pravite nerazvijeni region. Nece biti da je cela Vojvodina razvijena. Pogledaj plavuso Banat.

istina&pravda

pre 10 godina

O bice hleba po 3 dinara
(q-gera b, 12. decembar 2013 19:07)

Nece! Al' ce biti povecanja poreza na imovinu do 150%! ;)

Kazu doduse da ce biti kavijara i vijskija ali samo za odlikase\odlikovane... zavisi kako na to gledas ;) Bice i vracanja pasosa optuzinima za teska krivicna dela... bice zaduzivanja za jos 5-6 milijardi eura... i tako...

Bice... "u narednom periodu" u "dogledno vreme", "sledece nedelje\meseca", "ovih dana"... tako...

Pa sad vi Vojvodjani ako zve te blagodeti ne zelite... vi glasajte za nekog drugog...

Batica

pre 10 godina

UUUjeee sa vama će da procvetaju :):):) odlični ste bas svude gde ste na vlasti evo pre par dana ubacili ste novi kontigent u EPS, neću reci koji je grad u pitanju, samo cu reci da je EPS bogatiji za jos mnogo sns botova !!!!, Ipak ste vi pošteni a i ide zabrana od nove godine :):):)

Shekigdesi

pre 10 godina

Šta vi uspšeno vodite da bi "vodili Vojvodinu"? Kako ne vidite da je to za SNS-ovce kruuupan zalogaj? Pa još se Zemun leči od radikalskog umeća, a vi biste da i Vojvodinu razorite! Ne daj Bože!

Oziris

pre 10 godina

Kada li ce ova dama, da pocne da obavlja posao za koji je zaduzena? "Kada dodjemo na vlast struja ce biti jeftinija 20 %"... seca li se iko vise toga?

chox

pre 10 godina

Zaboravljate cinjenicu da vojvodjani dobro pamte, i negledaju puno pinka, a nismo ni preterano ludi za rts-som,puno vam fala na vasim lepim zeljma,nama je lepo i bez vas!

Robespjer

pre 10 godina

Pomenom programa za Vojvodinu ministarke,malo sam istraživao, koliko mogu videti listajući sajtove stranaka samo je na sajtu novosadskog Ujedinjenih regiona Srbije predstavljen program za Vojvodinu, opis, rešenja, cilj. Pošto nisam iz Novog Sada, već iz mesta u Banatu, dopada mi se njihov program o decentralizaciji i ravnomernom razvoju. Ukoliko ostale stranke ne budu dale rešenja za probleme Vojvodjana, a dodje do izbora regioni će imati moj glas.

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Neverovatno.Od sedam opstina u kojima su bili izbori ona gleda situaciju u Vojvodini.A svi analiticari koji deluju u Srbiji kazu da DS jos uvek u Vojvodini ima ogromnu podrsku i da su idalje najjaca stranka. na hajduciju preuzeli vlast u Subotici i Novom Sadu iako i tamo DS ima najvecu podrsku. CeoSNS se ukljucio u izbore na Vozdovcu i Odzacima i Kostolcu.A onda Vozd Vucic izjavi kako njima nije stalo do vlasti.Pa ako ti nije stalo sto onda ides po Odzacima, Vozdovcu...

Deki

pre 10 godina

Može da prica bajke,ali ma koliko to žarko želela-nikada neće postati prva žena na mestu premijera Vlade Republike Srbije. Da nešto vredi, da li bi je Dodik tako brzo izgustir'o?

Teoreticar

pre 10 godina

Đoko,
Iako nikada nisam bio simpatizer SNS-a, nadam se pokrajinskim izborima i njihovoj pobedi, samo zbog takvih kao što si ti. Dakle, licemerni recidiv separatističkog projekta u Vojvodini, koji su patentirali slovenački i hrvatski komunisti (iz, danas, evidentnih razloga).
Naime, ključna je rečenica - "nemojte se igrati sa Vojvodinom",
koju si, siguran sam, nesvesno napisao i koja govori koliko je kod nekih ljudi ovde, duboko usađen mentalitet krivice zbog svega što ima veze sa R. Srbijom.
Razumem otpor prema nezgrapnoj politici SNS-a, ali čemu stalno i nepromišljeno insinuiranje na nekakvo "stalno - preteće" odvajanje Srba od sebe samih.

Đoko

pre 10 godina

Ne sumnjam da će se u nedelju promeniti vlast u Odžacima, a još manje sumnjam u izjavu A. Jerkov o SNS patrolama i crnim džipovima u Odžacima.

Još pre više od mesec dana mi je pričao rođak (inače kandidat SNS-a za odbornika u Odžacima) kako uveliko po odžačkoj opštini haraju članovi SNS-a iz drugih gradova (plaćeni im smeštaj, hrana, dnevnice) i obilaze kuće, evidentiraju sigurne glasove, agituju za SNS, a tamo gde procene da mogu otvoreno nude 8.000-10.000 dinara za glas. Kaže, ista priča kao i u Vrbasu (pošto je i sam bio deo tih ekipa u Vrbasu).
Budući da je velik broj građana razočaran i povukao se u apstinenciju, a naivnih i prodanih duša u Srbiji ima koliko hoćeš, ne čudi što SNS dobija izbore. Kada bi glasanje na izborima bilo obavezno krajnji domet naprednjaka bi bio 20%.

Zorana, ne igrajte se Vojvodinom! Iako godinama nisam izašao na izbore, zapušiću nos i glasaću za Pajtića jer ste vi 100x gori i alaviji na vlast i novac!

matori

pre 10 godina

SNS apsolutno NIKADA neće imati priliku da upravlja (vodi) Vojvodinom!
Mogu da budu samo trećerazredna marginalna stranka, koja u svojim redovima ima kojekakve bukače i lajavce, radi skretanja pažnje na svoju nemoć i nesposobnost - i ništa više od toga...

Ice Age

pre 10 godina

Zanimljivo.Gde to Vi Vojvodinu želite da vodite.Da li ikada Vi možete da se izrazite do kraja?Kada nekoga vodite gde ga vodite.Vodi se ker,konj,vo..Možda se slep čovek vodi pod ruku,stara osoba ili ste hteli možda da kćžete da su Vojvodjani slepi,stari,nemoćni pa im treba baš SNS da ih vodi u put bez povratka.Politika se planira,bazira,razvija,stvaraju se uslovi,donose se zakoni,planira se diplomatija,planira se nacionalni interes
"U nedelju će Odžaci glasati za budućnost, a nikada više neće glasati za one koji su nas pljačkali i uništavali", rekla je Mihajlovićeva, dodajući da je 400.000 članova SNS poručilo i da svaki dan poručuje da u Srbiji nema mesta za kriminalce, već da je njima mesto pred sudovima i sudijama.
Pa kako nema mesta kada ima koliko hoćeš.Sada mene interesuje zašto kriminalci nisu pred sudovima i zašto nisu osudjeni ili oslobodjeni optužbi.Kojeg to kriminalca kojeg ste Vi uhapsili i podnelli optužbu leži makar u istražnom zatvoru.Čini mi se da jedn od njih koji je po Vama vodeći političko-finasijski tajkun koliko već večeras će odmarati u nekom Londonskom hotelu sa 5 zvezdica minimum.Zašto onaj Vaš "Fantom iz Vlade" koji rade protiv interesa države nema Ime i Prezime i nije već osudjen od tog Vašeg suda.Ništa vi nemojte da vodite.Za početak pokušajte i ovo malo da vežete da ne pobegne.

ZoranNS

pre 10 godina

SNA dala Miškoviću pasoš, s nadom da će da pobegne, videli ljudi da su zabrljali stvar, lepo im Cvijan govori da to što imaje nije ništa pred sudom.

pera

pre 10 godina

ovi izbori ce pokazati da sns gubi polako poverenje biraca,naravno pobedice ali ne vise tako ubedljivo kao u vrbasu i ostalim mestima.vise je razloga,narod je sve vise gladan,simbol korupcije odlete za london,svadja u sopstvenim redovima,medjunarodnom faktoru je sada svejedno kada su odradili posao oko kosova...u ovom medijskom mraku i torturi i enormnim troskovima za najeminetnije strane pr agencije,sve ispod 40 posto je neuspeh.

Sarastro

pre 10 godina

"..400.000 članova SNS poručilo i da svaki dan poručuje da u Srbiji nema mesta za kriminalce, već da je njima mesto pred sudovima i sudijama."

Koji će ih osloboditi...

Uzgred, nije li za kriminalce bolje mesto U zatvorima, a ne PRED sudovima?

Dobro de, neću da cepidlačim, biće da se ministarka malo zanela u žaru govora i borbe protiv kriminala.

Todor

pre 10 godina

Zorule zaboravlja da je SNS na vlasti i da,gde kod im se ukaze prilika,uvaljuju svoju stranacku pesadiju(inace,suve genijalce).Javna preduzeca grcaju u dugovima,a broj zaposlenih u njima vrtoglavo raste(otud verovatno poticu i ministarkini "zamisljaji" o smanjenju broja nezaposlenih).
Kredite kojima SNS finansira svoj opstanak na vlasti vratice gradjani?Duznicko ropstvo nam ne gine!

ZoranNS

pre 10 godina

SNS ne vodi ni Beograd, a oni iz privremene uprave Beograda već dele direktorske funkcije mada izbora još nije ni bilo. Ova država je već, a tek će biti ludnica, haos, SNS nema kadrove a hoće da proguta veliki zalogaj, SNS je mlada nezrela partija, koja se do sada nije pokazala nigde kao valjana vlast.

Clan

pre 10 godina

Prvo da ispravim Zoranu da clanstvo u SNS stalno raste sa proporcionalno uspesima stranke pa je tako od pre koji dan dostiglo preko 800000. Drugo, narod ce vas nagraditi proporcinalno sposobnostima da vide razliku izmedju obecanja i stvarnih reztata tako da ako i pobedite. It ce to pirova pobeda jer ce kod vas da predju razni Cvijani , Knezevici kojih bi se sada glatko resili da mozete. Setite se samo uspona i pada Millsevica jer Vucic jos nije dostigao slavu da svaka kuca ima njegove slike jer ne zaboravite "sto vise uzletite teze ce vam biti kad budete padali. A siguran sam u vas pad za par godina i onda ce biti zanijivo kad vas napromer Sesslj bude hapsio zbog korupcije ili mozda i izdaje , povrede ustava. .. Nek vam je sa srecom jer vam nece biti lako kako god prosli

Kaciza

pre 10 godina

Ovo izjava vec postaje degutantna kao i oni koji je izricu.
Dokle da vam se objasnjava da izborima mozete doci na vlast ili prekomponovanjem ako skupite vecinu. Posto ni jedno za sada nije moguce, predlazem vam da prvo raspisete vanredne republicke izbore da vidite "kako cete proci".
Do tada ovakve izjave delovace u najmanju ruku neozbiljno,neumesno da ne kazem u starom radikalskom maniru koji ocigledno uprkos svoj europeizaciji koju cesto pominjete niste napustili.
Mozda i racunate na Seseljev povratak "za svaki slucaj" ?

Kaciza

pre 10 godina

Ovo izjava vec postaje degutantna kao i oni koji je izricu.
Dokle da vam se objasnjava da izborima mozete doci na vlast ili prekomponovanjem ako skupite vecinu. Posto ni jedno za sada nije moguce, predlazem vam da prvo raspisete vanredne republicke izbore da vidite "kako cete proci".
Do tada ovakve izjave delovace u najmanju ruku neozbiljno,neumesno da ne kazem u starom radikalskom maniru koji ocigledno uprkos svoj europeizaciji koju cesto pominjete niste napustili.
Mozda i racunate na Seseljev povratak "za svaki slucaj" ?

Ice Age

pre 10 godina

Zanimljivo.Gde to Vi Vojvodinu želite da vodite.Da li ikada Vi možete da se izrazite do kraja?Kada nekoga vodite gde ga vodite.Vodi se ker,konj,vo..Možda se slep čovek vodi pod ruku,stara osoba ili ste hteli možda da kćžete da su Vojvodjani slepi,stari,nemoćni pa im treba baš SNS da ih vodi u put bez povratka.Politika se planira,bazira,razvija,stvaraju se uslovi,donose se zakoni,planira se diplomatija,planira se nacionalni interes
"U nedelju će Odžaci glasati za budućnost, a nikada više neće glasati za one koji su nas pljačkali i uništavali", rekla je Mihajlovićeva, dodajući da je 400.000 članova SNS poručilo i da svaki dan poručuje da u Srbiji nema mesta za kriminalce, već da je njima mesto pred sudovima i sudijama.
Pa kako nema mesta kada ima koliko hoćeš.Sada mene interesuje zašto kriminalci nisu pred sudovima i zašto nisu osudjeni ili oslobodjeni optužbi.Kojeg to kriminalca kojeg ste Vi uhapsili i podnelli optužbu leži makar u istražnom zatvoru.Čini mi se da jedn od njih koji je po Vama vodeći političko-finasijski tajkun koliko već večeras će odmarati u nekom Londonskom hotelu sa 5 zvezdica minimum.Zašto onaj Vaš "Fantom iz Vlade" koji rade protiv interesa države nema Ime i Prezime i nije već osudjen od tog Vašeg suda.Ništa vi nemojte da vodite.Za početak pokušajte i ovo malo da vežete da ne pobegne.

pera

pre 10 godina

ovi izbori ce pokazati da sns gubi polako poverenje biraca,naravno pobedice ali ne vise tako ubedljivo kao u vrbasu i ostalim mestima.vise je razloga,narod je sve vise gladan,simbol korupcije odlete za london,svadja u sopstvenim redovima,medjunarodnom faktoru je sada svejedno kada su odradili posao oko kosova...u ovom medijskom mraku i torturi i enormnim troskovima za najeminetnije strane pr agencije,sve ispod 40 posto je neuspeh.

matori

pre 10 godina

SNS apsolutno NIKADA neće imati priliku da upravlja (vodi) Vojvodinom!
Mogu da budu samo trećerazredna marginalna stranka, koja u svojim redovima ima kojekakve bukače i lajavce, radi skretanja pažnje na svoju nemoć i nesposobnost - i ništa više od toga...

ZoranNS

pre 10 godina

SNS ne vodi ni Beograd, a oni iz privremene uprave Beograda već dele direktorske funkcije mada izbora još nije ni bilo. Ova država je već, a tek će biti ludnica, haos, SNS nema kadrove a hoće da proguta veliki zalogaj, SNS je mlada nezrela partija, koja se do sada nije pokazala nigde kao valjana vlast.

Todor

pre 10 godina

Zorule zaboravlja da je SNS na vlasti i da,gde kod im se ukaze prilika,uvaljuju svoju stranacku pesadiju(inace,suve genijalce).Javna preduzeca grcaju u dugovima,a broj zaposlenih u njima vrtoglavo raste(otud verovatno poticu i ministarkini "zamisljaji" o smanjenju broja nezaposlenih).
Kredite kojima SNS finansira svoj opstanak na vlasti vratice gradjani?Duznicko ropstvo nam ne gine!

Đoko

pre 10 godina

Ne sumnjam da će se u nedelju promeniti vlast u Odžacima, a još manje sumnjam u izjavu A. Jerkov o SNS patrolama i crnim džipovima u Odžacima.

Još pre više od mesec dana mi je pričao rođak (inače kandidat SNS-a za odbornika u Odžacima) kako uveliko po odžačkoj opštini haraju članovi SNS-a iz drugih gradova (plaćeni im smeštaj, hrana, dnevnice) i obilaze kuće, evidentiraju sigurne glasove, agituju za SNS, a tamo gde procene da mogu otvoreno nude 8.000-10.000 dinara za glas. Kaže, ista priča kao i u Vrbasu (pošto je i sam bio deo tih ekipa u Vrbasu).
Budući da je velik broj građana razočaran i povukao se u apstinenciju, a naivnih i prodanih duša u Srbiji ima koliko hoćeš, ne čudi što SNS dobija izbore. Kada bi glasanje na izborima bilo obavezno krajnji domet naprednjaka bi bio 20%.

Zorana, ne igrajte se Vojvodinom! Iako godinama nisam izašao na izbore, zapušiću nos i glasaću za Pajtića jer ste vi 100x gori i alaviji na vlast i novac!

Clan

pre 10 godina

Prvo da ispravim Zoranu da clanstvo u SNS stalno raste sa proporcionalno uspesima stranke pa je tako od pre koji dan dostiglo preko 800000. Drugo, narod ce vas nagraditi proporcinalno sposobnostima da vide razliku izmedju obecanja i stvarnih reztata tako da ako i pobedite. It ce to pirova pobeda jer ce kod vas da predju razni Cvijani , Knezevici kojih bi se sada glatko resili da mozete. Setite se samo uspona i pada Millsevica jer Vucic jos nije dostigao slavu da svaka kuca ima njegove slike jer ne zaboravite "sto vise uzletite teze ce vam biti kad budete padali. A siguran sam u vas pad za par godina i onda ce biti zanijivo kad vas napromer Sesslj bude hapsio zbog korupcije ili mozda i izdaje , povrede ustava. .. Nek vam je sa srecom jer vam nece biti lako kako god prosli

Oziris

pre 10 godina

Kada li ce ova dama, da pocne da obavlja posao za koji je zaduzena? "Kada dodjemo na vlast struja ce biti jeftinija 20 %"... seca li se iko vise toga?

ZoranNS

pre 10 godina

SNA dala Miškoviću pasoš, s nadom da će da pobegne, videli ljudi da su zabrljali stvar, lepo im Cvijan govori da to što imaje nije ništa pred sudom.

chox

pre 10 godina

Zaboravljate cinjenicu da vojvodjani dobro pamte, i negledaju puno pinka, a nismo ni preterano ludi za rts-som,puno vam fala na vasim lepim zeljma,nama je lepo i bez vas!

Vojvodjanin

pre 10 godina

"Tragično je da u Vojvodini raste nezaposlenost, a znamo da je Vojvodina najbogatiji deo Srbije", rekala je Mihajlović

Jeste najbogatiji deo Srbije.Zasto onda uskracujete Vojvodini 7% budzeta koji po ustavu pripada Vojvodini? Hteli biste preko budzeta da izazovete gnev u Vojvodini. Da li vi stvarno mislite da su Vojvodjani glupi i nepismeni? Za godinu i po dana vlasti zakinuli ste Vojvodinu za ono sto joj po Ustavu pripada i od Vojvodine pravite nerazvijeni region. Nece biti da je cela Vojvodina razvijena. Pogledaj plavuso Banat.

Bacvanin

pre 10 godina

Vodili ste u Vojvodini onu Jogurt revoluciju, pa smo na kraju imali one silne sankcije i ratove.
Nego, da probate ovog puta malu maturu da sprovedete u delo kako treba, za pocetak, daleko je Vojvodina od vas.

Sarastro

pre 10 godina

"..400.000 članova SNS poručilo i da svaki dan poručuje da u Srbiji nema mesta za kriminalce, već da je njima mesto pred sudovima i sudijama."

Koji će ih osloboditi...

Uzgred, nije li za kriminalce bolje mesto U zatvorima, a ne PRED sudovima?

Dobro de, neću da cepidlačim, biće da se ministarka malo zanela u žaru govora i borbe protiv kriminala.

Shekigdesi

pre 10 godina

Šta vi uspšeno vodite da bi "vodili Vojvodinu"? Kako ne vidite da je to za SNS-ovce kruuupan zalogaj? Pa još se Zemun leči od radikalskog umeća, a vi biste da i Vojvodinu razorite! Ne daj Bože!

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Neverovatno.Od sedam opstina u kojima su bili izbori ona gleda situaciju u Vojvodini.A svi analiticari koji deluju u Srbiji kazu da DS jos uvek u Vojvodini ima ogromnu podrsku i da su idalje najjaca stranka. na hajduciju preuzeli vlast u Subotici i Novom Sadu iako i tamo DS ima najvecu podrsku. CeoSNS se ukljucio u izbore na Vozdovcu i Odzacima i Kostolcu.A onda Vozd Vucic izjavi kako njima nije stalo do vlasti.Pa ako ti nije stalo sto onda ides po Odzacima, Vozdovcu...

SKENER

pre 10 godina

(Đoko, 12. decembar 2013 20:05)

Ja mislim da je taj tvoj "rođak iz SNS" viđen i u Nišu,pa zvali ga i u Zaječar,da ne govorim o Zemunu,bez njega se nigde nije moglo.I gde god je taj "tvoj rođak" bio svuda su naprednjaci nudili debele pare za glasove.
Mislim da DS trolovi koji su ti napisali ovo su se žestoko zeznuli,jer iz ovog tvog komentara se vidi koliko je providan napad DS na SNS.
"Apelujem" na Đilasa da menja ove trolove u DS koji pišu ovakve tekstove koji su ovoliko providni...hahaha...

Batica

pre 10 godina

UUUjeee sa vama će da procvetaju :):):) odlični ste bas svude gde ste na vlasti evo pre par dana ubacili ste novi kontigent u EPS, neću reci koji je grad u pitanju, samo cu reci da je EPS bogatiji za jos mnogo sns botova !!!!, Ipak ste vi pošteni a i ide zabrana od nove godine :):):)

Lazar

pre 10 godina

ds je politicka proslost. mozda je i najbolje da se sami povuku, reorganizuju i ocisto svoje redove od kadrova koji su im i koji im nanose stetu. toliko su razocarali narod, da oni tesko kad vise da povrate staru slavu

Deki

pre 10 godina

Može da prica bajke,ali ma koliko to žarko želela-nikada neće postati prva žena na mestu premijera Vlade Republike Srbije. Da nešto vredi, da li bi je Dodik tako brzo izgustir'o?

mici lo

pre 10 godina

SNS podrzava sve veci broj gradjana, podrzava njihov rad i borbu da ovu zemlju napokon izvedu na pravi put. E sada, to sto DS to pokusava da ospori, popularnos i kompletan rad SNS, njihov problem.Ko gubi ima pravo da se ljuti. IMali su godine na raspolaganju, gledano iz ove perspektive ocigledno nazalost, jer su sve unistili i upropastili.

NY

pre 10 godina

Care, ti koji dezuras od ranog jutra i negativno ocenjujes komentare. Vise vrede komentari od tvojih negativnih ocena. Neces promeniti misljenje gradjana i Srbije i Vojvodine i Beograda. Ukljuci malo malo mozak ispadas da ne kazem sta. Onaj kootvori komentare usput iposalje komentar.A ti sta radis.Objavljeno 30-tak komentara a oni svi imaju po 150 minusa.Ukljuci malo mozak ako ga uopste imas.Prosetaj malo ili neka te prosetaju

Robespjer

pre 10 godina

Pomenom programa za Vojvodinu ministarke,malo sam istraživao, koliko mogu videti listajući sajtove stranaka samo je na sajtu novosadskog Ujedinjenih regiona Srbije predstavljen program za Vojvodinu, opis, rešenja, cilj. Pošto nisam iz Novog Sada, već iz mesta u Banatu, dopada mi se njihov program o decentralizaciji i ravnomernom razvoju. Ukoliko ostale stranke ne budu dale rešenja za probleme Vojvodjana, a dodje do izbora regioni će imati moj glas.

istina&pravda

pre 10 godina

O bice hleba po 3 dinara
(q-gera b, 12. decembar 2013 19:07)

Nece! Al' ce biti povecanja poreza na imovinu do 150%! ;)

Kazu doduse da ce biti kavijara i vijskija ali samo za odlikase\odlikovane... zavisi kako na to gledas ;) Bice i vracanja pasosa optuzinima za teska krivicna dela... bice zaduzivanja za jos 5-6 milijardi eura... i tako...

Bice... "u narednom periodu" u "dogledno vreme", "sledece nedelje\meseca", "ovih dana"... tako...

Pa sad vi Vojvodjani ako zve te blagodeti ne zelite... vi glasajte za nekog drugog...

jelica

pre 10 godina

Zorana,Zoraa,da li znaš za izreku da ko visoko leti nisko pada.Mislim da će vaš pad bii gori od svih do sada,jer NIŠTA konkretno niste nigde uradili osim što hapsite pripadike DS.

Teoreticar

pre 10 godina

Đoko,
Iako nikada nisam bio simpatizer SNS-a, nadam se pokrajinskim izborima i njihovoj pobedi, samo zbog takvih kao što si ti. Dakle, licemerni recidiv separatističkog projekta u Vojvodini, koji su patentirali slovenački i hrvatski komunisti (iz, danas, evidentnih razloga).
Naime, ključna je rečenica - "nemojte se igrati sa Vojvodinom",
koju si, siguran sam, nesvesno napisao i koja govori koliko je kod nekih ljudi ovde, duboko usađen mentalitet krivice zbog svega što ima veze sa R. Srbijom.
Razumem otpor prema nezgrapnoj politici SNS-a, ali čemu stalno i nepromišljeno insinuiranje na nekakvo "stalno - preteće" odvajanje Srba od sebe samih.

Jole

pre 10 godina

Pobede SNS-a na lokalu su pokazatelj da je narod nezadovoljan sa prethodnom vlascu i realno je ocekivati da na sledecim pokrajinskim izborima DS izgubi vlast.

KRAJNJE - JE - VREME - JE - DOSLO

pre 10 godina

Ono sto je zaista ne prihvatljivo i tragicno to je da u Vojvodini raste nezaposlenost, a znamo da je ne tako davno Vojvodina bila za primer ostalim delovima Srbije i najbogatiji deo Srbije, sadasnja vlast u Pokrajini dovela do totalnog kraha pa uzmimo primer Vrbasa gde je unistena sva industrija u gradu koji je bio na prvom mestu po broju zaposlenih u Vojvodini. Zato sam sigurn da ce se u nedelju promeniti vlast u Odzacima, kao sto ce, se nakon tih izbora biti promenjena konacno i vlast u Vojovodini, valjda ce se uveriti da nemaju legitimitet.

milojko

pre 10 godina

SNS odavno ima podrsku naroda, a svaki izbori su samo legitimna potvrda vlasti sumnjivim Tomama. A za DS i po sve nas je bolje da pocnu da se ponasaju kao prava opozicija.

draginja

pre 10 godina

nadam se da je pripremljen dovoljan broj djakova sa "neispravnim" glasackim listicima za slikanje pred kamerama kao dokaz da su izbori pokradeni.

Cadenza

pre 10 godina

"Tragično je da u Vojvodini raste nezaposlenost, a znamo da je Vojvodina najbogatiji deo Srbije" - tačnije bila je, dok je nisu dohvatile demokrate pod Pajtićevim vođstvom.

Srbin 100%

pre 10 godina

Svima je jasno da je doslo do drasticne promene raspolozenja gradjana od prethodnih izbora i da sadasnja pokrajinska vlast nema legitimitete gradjana koji sada vec otvoreno pokazuju nezadovoljstvo pojedinim njenim potezima

Vijadukt

pre 10 godina

Pa, ukoliko SNS pobedi i u Odzacima, mislim da bi vlast u Vojvodini trebalo da razmisli o raspisivanju izbora. pomalo je besmisleno voditi vlast u Vojvodini, a prethodno su izbori izgubljeni u Apatinu, Srbobranu, Kovinu....

Festina lente

pre 10 godina

Mislim da nekako ne moze gore od ovoga sto su demokrate uradile. Poljoprivreda u vojvodini nikada na nizem nivou. Mozda bi stvarno trebalo da pokusamo sa SNS-om. Imaju zadovoljavajuce rezultate na republickom nivou, sto ne bi i u Vojvodini?!

SirOliver

pre 10 godina

Vlada se u Pokrajini mora promeniti jer Pajtic vec odavno nista ne radi kako bi Vojvodina ,kao najbogatiji deo Srbije ,ponovo zauzela to mesto.Jedina prava opcija da se nesto bitnije promeni je SNS sa Vucicem na celu.

zone

pre 10 godina

Izbori na pojedinim mestima su dokazali da se volja naoda promenila.Nepostovanje volje gradjana je samo jos jedan dokaz da DS-u do misljenja naroda nije stalo i da su im licni interesi bili i ostali prioritet.Da je drugacije vec bi raspisali pokrajinske izbore.

5sm

pre 10 godina

Vucic je jednoom doslednom i odgovornom politikom dokazao svoje kvalitete i svoje nacine borbe za drzavu,njegov protiv kanditat bi morao mnogo toga da uradi da bi makar i probao da baci senku na sav dosadasnji Vucicev rad

mici

pre 10 godina

Smena nekoga ko obavlja odgovornu funkciju, a da je pri tom iz suparnickog politickog tabora, onda je najlakse reci da je smena politicki motivisana. Zasto bi gradjani u to poverovali, proslost nas je naucila da ne verujemo samo recima, nego hocemo dokaze.

SaNe

pre 10 godina

Cim je Statut neustavan, tu nema polemike. Aktuelna pokrajinska vlast je ovim definitivno izgubila legitimitet. Izbori su neophodni.

Marko

pre 10 godina

Sa moje tačke gledišta naprednjaci imaju sada najveću podršku građana, zato i treba da uđu u pokrajinsku vladu Vojovodine.

lelica

pre 10 godina

Krajnje je vreme da SNS uzme stvar u svoje ruke, jer ovako više ne ide. Kriza je sve veća i veća, a nezaposlenost raste iz dana u dan.

Zvoncica

pre 10 godina

Pajtic i DS se dosta dugo nalazi na vlasti u Pokrajini. Da su nesto hteli, oni bi uradili. Ali, nisu. Samo su se bavili malverzacijama i doveli Vojvodinu na ivicu ponora. SNS treba sto pre da dodje na vlast.

HLEBA I IGARA

pre 10 godina

Pred njegovim visočansvom zvanim, hleb naš nasušni, naročito u nikad dočekanoj žitnici Evrope,svaka ustaljena demagogija bez konkretnih rezultata, pada u vodu pred bilo kojim političkim likom, bez obzira na stranačku pripadnost.Da li se seljak, poljoprivrednik poštuje ili ne, da li će izjava g-đe Mihajlović imati realnost pokazaće vreme i izbori kao najmerodavniji glas naroda.

Panonski

pre 10 godina

Odavno je vreme da naprednjaci vode Vojvodinu. To sto pojedinci nemaju ni stida ni srama, i gledaju samo sto duze da ostanu na vlasti, to je njihov problem. Izgubice i ove i sledece izbore. Narod jos niko nije prevario. Toliko izgubiti legitimitet, a ponasati se kao vecina, to je najblaze receno, sramota vojvodjanska vlado.

Teoreticar

pre 10 godina

Đoko,
Iako nikada nisam bio simpatizer SNS-a, nadam se pokrajinskim izborima i njihovoj pobedi, samo zbog takvih kao što si ti. Dakle, licemerni recidiv separatističkog projekta u Vojvodini, koji su patentirali slovenački i hrvatski komunisti (iz, danas, evidentnih razloga).
Naime, ključna je rečenica - "nemojte se igrati sa Vojvodinom",
koju si, siguran sam, nesvesno napisao i koja govori koliko je kod nekih ljudi ovde, duboko usađen mentalitet krivice zbog svega što ima veze sa R. Srbijom.
Razumem otpor prema nezgrapnoj politici SNS-a, ali čemu stalno i nepromišljeno insinuiranje na nekakvo "stalno - preteće" odvajanje Srba od sebe samih.

chox

pre 10 godina

Zaboravljate cinjenicu da vojvodjani dobro pamte, i negledaju puno pinka, a nismo ni preterano ludi za rts-som,puno vam fala na vasim lepim zeljma,nama je lepo i bez vas!

pera

pre 10 godina

ovi izbori ce pokazati da sns gubi polako poverenje biraca,naravno pobedice ali ne vise tako ubedljivo kao u vrbasu i ostalim mestima.vise je razloga,narod je sve vise gladan,simbol korupcije odlete za london,svadja u sopstvenim redovima,medjunarodnom faktoru je sada svejedno kada su odradili posao oko kosova...u ovom medijskom mraku i torturi i enormnim troskovima za najeminetnije strane pr agencije,sve ispod 40 posto je neuspeh.

Robespjer

pre 10 godina

Pomenom programa za Vojvodinu ministarke,malo sam istraživao, koliko mogu videti listajući sajtove stranaka samo je na sajtu novosadskog Ujedinjenih regiona Srbije predstavljen program za Vojvodinu, opis, rešenja, cilj. Pošto nisam iz Novog Sada, već iz mesta u Banatu, dopada mi se njihov program o decentralizaciji i ravnomernom razvoju. Ukoliko ostale stranke ne budu dale rešenja za probleme Vojvodjana, a dodje do izbora regioni će imati moj glas.

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Neverovatno.Od sedam opstina u kojima su bili izbori ona gleda situaciju u Vojvodini.A svi analiticari koji deluju u Srbiji kazu da DS jos uvek u Vojvodini ima ogromnu podrsku i da su idalje najjaca stranka. na hajduciju preuzeli vlast u Subotici i Novom Sadu iako i tamo DS ima najvecu podrsku. CeoSNS se ukljucio u izbore na Vozdovcu i Odzacima i Kostolcu.A onda Vozd Vucic izjavi kako njima nije stalo do vlasti.Pa ako ti nije stalo sto onda ides po Odzacima, Vozdovcu...

Deki

pre 10 godina

Može da prica bajke,ali ma koliko to žarko želela-nikada neće postati prva žena na mestu premijera Vlade Republike Srbije. Da nešto vredi, da li bi je Dodik tako brzo izgustir'o?

Sarastro

pre 10 godina

"..400.000 članova SNS poručilo i da svaki dan poručuje da u Srbiji nema mesta za kriminalce, već da je njima mesto pred sudovima i sudijama."

Koji će ih osloboditi...

Uzgred, nije li za kriminalce bolje mesto U zatvorima, a ne PRED sudovima?

Dobro de, neću da cepidlačim, biće da se ministarka malo zanela u žaru govora i borbe protiv kriminala.

matori

pre 10 godina

SNS apsolutno NIKADA neće imati priliku da upravlja (vodi) Vojvodinom!
Mogu da budu samo trećerazredna marginalna stranka, koja u svojim redovima ima kojekakve bukače i lajavce, radi skretanja pažnje na svoju nemoć i nesposobnost - i ništa više od toga...

Shekigdesi

pre 10 godina

Šta vi uspšeno vodite da bi "vodili Vojvodinu"? Kako ne vidite da je to za SNS-ovce kruuupan zalogaj? Pa još se Zemun leči od radikalskog umeća, a vi biste da i Vojvodinu razorite! Ne daj Bože!

Batica

pre 10 godina

UUUjeee sa vama će da procvetaju :):):) odlični ste bas svude gde ste na vlasti evo pre par dana ubacili ste novi kontigent u EPS, neću reci koji je grad u pitanju, samo cu reci da je EPS bogatiji za jos mnogo sns botova !!!!, Ipak ste vi pošteni a i ide zabrana od nove godine :):):)

ZoranNS

pre 10 godina

SNS ne vodi ni Beograd, a oni iz privremene uprave Beograda već dele direktorske funkcije mada izbora još nije ni bilo. Ova država je već, a tek će biti ludnica, haos, SNS nema kadrove a hoće da proguta veliki zalogaj, SNS je mlada nezrela partija, koja se do sada nije pokazala nigde kao valjana vlast.

Vojvodjanin

pre 10 godina

"Tragično je da u Vojvodini raste nezaposlenost, a znamo da je Vojvodina najbogatiji deo Srbije", rekala je Mihajlović

Jeste najbogatiji deo Srbije.Zasto onda uskracujete Vojvodini 7% budzeta koji po ustavu pripada Vojvodini? Hteli biste preko budzeta da izazovete gnev u Vojvodini. Da li vi stvarno mislite da su Vojvodjani glupi i nepismeni? Za godinu i po dana vlasti zakinuli ste Vojvodinu za ono sto joj po Ustavu pripada i od Vojvodine pravite nerazvijeni region. Nece biti da je cela Vojvodina razvijena. Pogledaj plavuso Banat.

Kaciza

pre 10 godina

Ovo izjava vec postaje degutantna kao i oni koji je izricu.
Dokle da vam se objasnjava da izborima mozete doci na vlast ili prekomponovanjem ako skupite vecinu. Posto ni jedno za sada nije moguce, predlazem vam da prvo raspisete vanredne republicke izbore da vidite "kako cete proci".
Do tada ovakve izjave delovace u najmanju ruku neozbiljno,neumesno da ne kazem u starom radikalskom maniru koji ocigledno uprkos svoj europeizaciji koju cesto pominjete niste napustili.
Mozda i racunate na Seseljev povratak "za svaki slucaj" ?

Đoko

pre 10 godina

Ne sumnjam da će se u nedelju promeniti vlast u Odžacima, a još manje sumnjam u izjavu A. Jerkov o SNS patrolama i crnim džipovima u Odžacima.

Još pre više od mesec dana mi je pričao rođak (inače kandidat SNS-a za odbornika u Odžacima) kako uveliko po odžačkoj opštini haraju članovi SNS-a iz drugih gradova (plaćeni im smeštaj, hrana, dnevnice) i obilaze kuće, evidentiraju sigurne glasove, agituju za SNS, a tamo gde procene da mogu otvoreno nude 8.000-10.000 dinara za glas. Kaže, ista priča kao i u Vrbasu (pošto je i sam bio deo tih ekipa u Vrbasu).
Budući da je velik broj građana razočaran i povukao se u apstinenciju, a naivnih i prodanih duša u Srbiji ima koliko hoćeš, ne čudi što SNS dobija izbore. Kada bi glasanje na izborima bilo obavezno krajnji domet naprednjaka bi bio 20%.

Zorana, ne igrajte se Vojvodinom! Iako godinama nisam izašao na izbore, zapušiću nos i glasaću za Pajtića jer ste vi 100x gori i alaviji na vlast i novac!

istina&pravda

pre 10 godina

O bice hleba po 3 dinara
(q-gera b, 12. decembar 2013 19:07)

Nece! Al' ce biti povecanja poreza na imovinu do 150%! ;)

Kazu doduse da ce biti kavijara i vijskija ali samo za odlikase\odlikovane... zavisi kako na to gledas ;) Bice i vracanja pasosa optuzinima za teska krivicna dela... bice zaduzivanja za jos 5-6 milijardi eura... i tako...

Bice... "u narednom periodu" u "dogledno vreme", "sledece nedelje\meseca", "ovih dana"... tako...

Pa sad vi Vojvodjani ako zve te blagodeti ne zelite... vi glasajte za nekog drugog...

Todor

pre 10 godina

Zorule zaboravlja da je SNS na vlasti i da,gde kod im se ukaze prilika,uvaljuju svoju stranacku pesadiju(inace,suve genijalce).Javna preduzeca grcaju u dugovima,a broj zaposlenih u njima vrtoglavo raste(otud verovatno poticu i ministarkini "zamisljaji" o smanjenju broja nezaposlenih).
Kredite kojima SNS finansira svoj opstanak na vlasti vratice gradjani?Duznicko ropstvo nam ne gine!

Oziris

pre 10 godina

Kada li ce ova dama, da pocne da obavlja posao za koji je zaduzena? "Kada dodjemo na vlast struja ce biti jeftinija 20 %"... seca li se iko vise toga?

Ice Age

pre 10 godina

Zanimljivo.Gde to Vi Vojvodinu želite da vodite.Da li ikada Vi možete da se izrazite do kraja?Kada nekoga vodite gde ga vodite.Vodi se ker,konj,vo..Možda se slep čovek vodi pod ruku,stara osoba ili ste hteli možda da kćžete da su Vojvodjani slepi,stari,nemoćni pa im treba baš SNS da ih vodi u put bez povratka.Politika se planira,bazira,razvija,stvaraju se uslovi,donose se zakoni,planira se diplomatija,planira se nacionalni interes
"U nedelju će Odžaci glasati za budućnost, a nikada više neće glasati za one koji su nas pljačkali i uništavali", rekla je Mihajlovićeva, dodajući da je 400.000 članova SNS poručilo i da svaki dan poručuje da u Srbiji nema mesta za kriminalce, već da je njima mesto pred sudovima i sudijama.
Pa kako nema mesta kada ima koliko hoćeš.Sada mene interesuje zašto kriminalci nisu pred sudovima i zašto nisu osudjeni ili oslobodjeni optužbi.Kojeg to kriminalca kojeg ste Vi uhapsili i podnelli optužbu leži makar u istražnom zatvoru.Čini mi se da jedn od njih koji je po Vama vodeći političko-finasijski tajkun koliko već večeras će odmarati u nekom Londonskom hotelu sa 5 zvezdica minimum.Zašto onaj Vaš "Fantom iz Vlade" koji rade protiv interesa države nema Ime i Prezime i nije već osudjen od tog Vašeg suda.Ništa vi nemojte da vodite.Za početak pokušajte i ovo malo da vežete da ne pobegne.

ZoranNS

pre 10 godina

SNA dala Miškoviću pasoš, s nadom da će da pobegne, videli ljudi da su zabrljali stvar, lepo im Cvijan govori da to što imaje nije ništa pred sudom.

NY

pre 10 godina

Care, ti koji dezuras od ranog jutra i negativno ocenjujes komentare. Vise vrede komentari od tvojih negativnih ocena. Neces promeniti misljenje gradjana i Srbije i Vojvodine i Beograda. Ukljuci malo malo mozak ispadas da ne kazem sta. Onaj kootvori komentare usput iposalje komentar.A ti sta radis.Objavljeno 30-tak komentara a oni svi imaju po 150 minusa.Ukljuci malo mozak ako ga uopste imas.Prosetaj malo ili neka te prosetaju

Bacvanin

pre 10 godina

Vodili ste u Vojvodini onu Jogurt revoluciju, pa smo na kraju imali one silne sankcije i ratove.
Nego, da probate ovog puta malu maturu da sprovedete u delo kako treba, za pocetak, daleko je Vojvodina od vas.

Clan

pre 10 godina

Prvo da ispravim Zoranu da clanstvo u SNS stalno raste sa proporcionalno uspesima stranke pa je tako od pre koji dan dostiglo preko 800000. Drugo, narod ce vas nagraditi proporcinalno sposobnostima da vide razliku izmedju obecanja i stvarnih reztata tako da ako i pobedite. It ce to pirova pobeda jer ce kod vas da predju razni Cvijani , Knezevici kojih bi se sada glatko resili da mozete. Setite se samo uspona i pada Millsevica jer Vucic jos nije dostigao slavu da svaka kuca ima njegove slike jer ne zaboravite "sto vise uzletite teze ce vam biti kad budete padali. A siguran sam u vas pad za par godina i onda ce biti zanijivo kad vas napromer Sesslj bude hapsio zbog korupcije ili mozda i izdaje , povrede ustava. .. Nek vam je sa srecom jer vam nece biti lako kako god prosli

mici lo

pre 10 godina

SNS podrzava sve veci broj gradjana, podrzava njihov rad i borbu da ovu zemlju napokon izvedu na pravi put. E sada, to sto DS to pokusava da ospori, popularnos i kompletan rad SNS, njihov problem.Ko gubi ima pravo da se ljuti. IMali su godine na raspolaganju, gledano iz ove perspektive ocigledno nazalost, jer su sve unistili i upropastili.

Lazar

pre 10 godina

ds je politicka proslost. mozda je i najbolje da se sami povuku, reorganizuju i ocisto svoje redove od kadrova koji su im i koji im nanose stetu. toliko su razocarali narod, da oni tesko kad vise da povrate staru slavu

SKENER

pre 10 godina

(Đoko, 12. decembar 2013 20:05)

Ja mislim da je taj tvoj "rođak iz SNS" viđen i u Nišu,pa zvali ga i u Zaječar,da ne govorim o Zemunu,bez njega se nigde nije moglo.I gde god je taj "tvoj rođak" bio svuda su naprednjaci nudili debele pare za glasove.
Mislim da DS trolovi koji su ti napisali ovo su se žestoko zeznuli,jer iz ovog tvog komentara se vidi koliko je providan napad DS na SNS.
"Apelujem" na Đilasa da menja ove trolove u DS koji pišu ovakve tekstove koji su ovoliko providni...hahaha...

Jole

pre 10 godina

Pobede SNS-a na lokalu su pokazatelj da je narod nezadovoljan sa prethodnom vlascu i realno je ocekivati da na sledecim pokrajinskim izborima DS izgubi vlast.

KRAJNJE - JE - VREME - JE - DOSLO

pre 10 godina

Ono sto je zaista ne prihvatljivo i tragicno to je da u Vojvodini raste nezaposlenost, a znamo da je ne tako davno Vojvodina bila za primer ostalim delovima Srbije i najbogatiji deo Srbije, sadasnja vlast u Pokrajini dovela do totalnog kraha pa uzmimo primer Vrbasa gde je unistena sva industrija u gradu koji je bio na prvom mestu po broju zaposlenih u Vojvodini. Zato sam sigurn da ce se u nedelju promeniti vlast u Odzacima, kao sto ce, se nakon tih izbora biti promenjena konacno i vlast u Vojovodini, valjda ce se uveriti da nemaju legitimitet.

SirOliver

pre 10 godina

Vlada se u Pokrajini mora promeniti jer Pajtic vec odavno nista ne radi kako bi Vojvodina ,kao najbogatiji deo Srbije ,ponovo zauzela to mesto.Jedina prava opcija da se nesto bitnije promeni je SNS sa Vucicem na celu.

milojko

pre 10 godina

SNS odavno ima podrsku naroda, a svaki izbori su samo legitimna potvrda vlasti sumnjivim Tomama. A za DS i po sve nas je bolje da pocnu da se ponasaju kao prava opozicija.

Vijadukt

pre 10 godina

Pa, ukoliko SNS pobedi i u Odzacima, mislim da bi vlast u Vojvodini trebalo da razmisli o raspisivanju izbora. pomalo je besmisleno voditi vlast u Vojvodini, a prethodno su izbori izgubljeni u Apatinu, Srbobranu, Kovinu....

Festina lente

pre 10 godina

Mislim da nekako ne moze gore od ovoga sto su demokrate uradile. Poljoprivreda u vojvodini nikada na nizem nivou. Mozda bi stvarno trebalo da pokusamo sa SNS-om. Imaju zadovoljavajuce rezultate na republickom nivou, sto ne bi i u Vojvodini?!

zone

pre 10 godina

Izbori na pojedinim mestima su dokazali da se volja naoda promenila.Nepostovanje volje gradjana je samo jos jedan dokaz da DS-u do misljenja naroda nije stalo i da su im licni interesi bili i ostali prioritet.Da je drugacije vec bi raspisali pokrajinske izbore.

5sm

pre 10 godina

Vucic je jednoom doslednom i odgovornom politikom dokazao svoje kvalitete i svoje nacine borbe za drzavu,njegov protiv kanditat bi morao mnogo toga da uradi da bi makar i probao da baci senku na sav dosadasnji Vucicev rad

Cadenza

pre 10 godina

"Tragično je da u Vojvodini raste nezaposlenost, a znamo da je Vojvodina najbogatiji deo Srbije" - tačnije bila je, dok je nisu dohvatile demokrate pod Pajtićevim vođstvom.

Srbin 100%

pre 10 godina

Svima je jasno da je doslo do drasticne promene raspolozenja gradjana od prethodnih izbora i da sadasnja pokrajinska vlast nema legitimitete gradjana koji sada vec otvoreno pokazuju nezadovoljstvo pojedinim njenim potezima

jelica

pre 10 godina

Zorana,Zoraa,da li znaš za izreku da ko visoko leti nisko pada.Mislim da će vaš pad bii gori od svih do sada,jer NIŠTA konkretno niste nigde uradili osim što hapsite pripadike DS.

SaNe

pre 10 godina

Cim je Statut neustavan, tu nema polemike. Aktuelna pokrajinska vlast je ovim definitivno izgubila legitimitet. Izbori su neophodni.

Zvoncica

pre 10 godina

Pajtic i DS se dosta dugo nalazi na vlasti u Pokrajini. Da su nesto hteli, oni bi uradili. Ali, nisu. Samo su se bavili malverzacijama i doveli Vojvodinu na ivicu ponora. SNS treba sto pre da dodje na vlast.

Marko

pre 10 godina

Sa moje tačke gledišta naprednjaci imaju sada najveću podršku građana, zato i treba da uđu u pokrajinsku vladu Vojovodine.

Panonski

pre 10 godina

Odavno je vreme da naprednjaci vode Vojvodinu. To sto pojedinci nemaju ni stida ni srama, i gledaju samo sto duze da ostanu na vlasti, to je njihov problem. Izgubice i ove i sledece izbore. Narod jos niko nije prevario. Toliko izgubiti legitimitet, a ponasati se kao vecina, to je najblaze receno, sramota vojvodjanska vlado.

mici

pre 10 godina

Smena nekoga ko obavlja odgovornu funkciju, a da je pri tom iz suparnickog politickog tabora, onda je najlakse reci da je smena politicki motivisana. Zasto bi gradjani u to poverovali, proslost nas je naucila da ne verujemo samo recima, nego hocemo dokaze.

lelica

pre 10 godina

Krajnje je vreme da SNS uzme stvar u svoje ruke, jer ovako više ne ide. Kriza je sve veća i veća, a nezaposlenost raste iz dana u dan.

HLEBA I IGARA

pre 10 godina

Pred njegovim visočansvom zvanim, hleb naš nasušni, naročito u nikad dočekanoj žitnici Evrope,svaka ustaljena demagogija bez konkretnih rezultata, pada u vodu pred bilo kojim političkim likom, bez obzira na stranačku pripadnost.Da li se seljak, poljoprivrednik poštuje ili ne, da li će izjava g-đe Mihajlović imati realnost pokazaće vreme i izbori kao najmerodavniji glas naroda.

draginja

pre 10 godina

nadam se da je pripremljen dovoljan broj djakova sa "neispravnim" glasackim listicima za slikanje pred kamerama kao dokaz da su izbori pokradeni.