Nedelja, 01.12.2013.

08:18

Pantić: Učiniti sve da bude mirno

Kandidat za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice ispred liste "Srpska" Krstimir Pantić pozvao građane da podrže politiku vlade Srbije i da izađu na izbore

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Pantić je glasao nešto pre osam časova u izbornom centru u Medicinskoj školi.

"Očekujem da građani i danas iskažu svoju podršku politici vlade Srbije, a od onih koji su odgovorni za regularnost izbornog procesa očekujem da ovog puta pokažu maksimalnu ozbiljnost i odgovornost, i izborni tok ne dovedu u sumnju nijednog trenutka", rekao je on.

Pantić je izrazio očekivanje da će pobediti, kao i da će građani i danas masovno izaći na birališta.

On je rekao da očekuje da će njegova pobeda biti ubedljivija nego u prvom krugu i da će izlaznost građana biti približna onoj na ponovljenom prvom krugu izbora.

"Činjenica da imamo samo dva kandidata na ovim izborima možda će malo uticati na one glasače koji su u prvom krugu dali poverenje nekom od drugih kandidata", ukazao je kandidat "Srpske".

Pantić je, u vezi sa zahtevom za prebrojavanje glasova u Kosovskoj Mitrovici, objasnio da je iz medija čuo da je Centralna izborna komisija donela odluku da se brojanje galsačkih listića vrši u Kosovskoj Mitrovici.

Međutim, dodao je on, OEBS je i ovoga puta poručio da će prebrojavanje zavisiti od situacije u Mitrovici.

"Mi ćemo učiniti sve da situacija bude apsolutno mirna i da ne bude nijednog razloga da se glasački materijal iznese iz Kosovske Mitrovice, osim ako neko ponovo nema nameru da vrši prekrajanje izborne volje građana“, istakao je Pantić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: