Ranjena devojka u teškom stanju

M. V. (21) noćas je teško povređena kada je na nju pucano u Bulevaru Kralja Aleksandra 516. Napadač A.Đ. (26) saslušan je i odrđeno mu je zadržavanje do 48h.

Izvor: Beta, Tanjug

Nedelja, 19.05.2013.

09:20

Default images

Devojci (21) pucano je u glavu oko jedna čas posle ponoći i ona je sa povredama opasnim po život prevezena na odeljenje reanimacije Urgetnog centra.

U prostoru je bilo više ljudi, a iz za sada neutvrđenih razloga došlo je do opaljenja pištolja pri čemu je teško povređena M.V. (21), rekli su u MUP-u.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi sa događajem, a pronađeno je i oružje iz koga je pucano, a koje je bilo u ilegalnom posedu.

Povređena M. V. je zbrinuta na Urgentnom centru.

Devojka ima ulaznu ranu iznad desnog oka i izlaznu s leve strane glave, reanimirana je i njeno stanje je i dalje teško, rekla je Macura.

Tokom noći i četiri saobraćajne nesreće

Prema rečima Nade Macure u noći između subote i nedelje u Beogradu su se dogodile i četiri saobraćajne nesreće u kojima su teške povrede doživela dvojica motociklista.

Jedan mladić (21) prilikom pada sa motora u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Zemunu - polomio je obe butne kosti, dok je motociklista (55) u nesreći ispred Arhitektonskog fakulteta povredio karlicu, levu potkolenicu i levi lakat.

Protekle noći povređeno je 17 navijača u tučama zbog održane fudbalske utakmice Partizana i Crvene Zvezde.

"Na samoj utakmici povređeno je 13 osoba, dok su četiri povređene ispred stadiona", rekla je Macura i dodala da su navijači uglavnom imali povrede glave, rasekotine i opekotine od baklji.

Lekari Hitne pomoći imali su ukuono 120 intervencija, od čega 40 na javnom mestu. Od hroničnih bolesnika najčešće su se javljali srčani pacijenti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: