Ko će biti kandidat DS za premijera

Demokratska stranka, za razliku od Srpske napredne stranke, još nije objavila ime svog kandidata za premijera.

Izvor: B92

Nedelja, 11.03.2012.

23:19

Default images

Politička predizborna kampanja, ali i ko bi iz redova demokrata bio najbolji protivkandidat lideru naprednjaka Tomislavu Nikoliću - bila su neka od pitanja u emisiji Utisak nedelje.

Svoj komentar na aktuelna dešavanja u Srbiji dali su reditelj Aleksandar Mandić, marketinški stručnjak Vojislav Žanetić i Dragoljub Petrović, kolumnista dnevnog lista Danas.

Petrović smatra da DS treba da obelodani svog kandidata samim tim što je to učinio lider naprednjaka Tomislav Nikolić. On smatra da se, međutim, postavlja pitanje koliko Dragan Šutanovac, sadašnji ministar odbrane, može da parira Nikoliću i dodao da sada ni gradonačelnik Dragan Đilas neće da se kandiduje na mesto premijera, pošto je shvatio da je to "potrošna roba".

Aleksandar Mandić sa druge strane smatra da bi Šutanovac bio dobar kandidat pošto je dosta toga uradio za vreme svog mandata.

Publicista Vojislav Žanetić kaže da DS ne može da objavi kandidata za premijera.

"Meni čitavi ovi izbori liče na izbor vatrogasaca za vreme požara, za vreme loše gašenog požara, gde jedni nemaju crevo, a drugi nemaju vodu", kaže Žanetić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: