Nedelja, 24.04.2016.

23:55

LDP i SDS: Mnogo nepravilnosti, da ne bude kao 1996.

Lideri LDP i SDS Čedomir Jovanović i Boris Tadić istakli su da njihova koalicija sigurno parlamentarna stranka i napomenuli da je bilo mnogo nepravilnosti.

Izvor: B92

LDP i SDS: Mnogo nepravilnosti, da ne bude kao 1996.

“To treba da se utvrdi u narednom periodu i u skladu sa zakonom. Naši rezultati govore da smo prešli cenzus, imamo preko pet procenata podrške i nalazimo se u grupi stranaka između pet i šest procenata. Rezultati variraju iz trenutka u trenutak, treba da stignu rezultati iz mesta gde imamo tradiconalno veliku podršku“, rekao je Tadić.

Prema njegovim rečima, biće mnogo primedbi na rezultate izbora, pritom pokazujem uzdržanost prema rezultatima SNS, videćemo kako će se stvari razvijati.

“Nemamo demokratiju kakvu smo imali 2012. godine. Naša koalicija će se boriti za povratak u demokratiju koju smo ostvarili posle 5. oktobra i to je naše najveće dostignuće. To ćemo raditi u parlamentu i sigurno ulazimo u parlament“, naveo je Tadić.

Njegov koalicioni partner Čedomir Jovanović se zahvalio građanima Srbije koji su im dali glas i izvinio se svima za veliku sramotu istakavši da ne zna ni jednu evropsku zemlju koja četiri sata posle završetka izbora ne može da saopšti rezultate.

“U politiku sam ušao zbog izbornih krađa, poslednje što želim jeste da se ovi izbori završe kao oni iz 1996. godine. Čestitam Vučiću na sjajnom rezultatu, čestitam i drugim strankama koje su pored nas postale parlamentarne. Žao mi je svega što smo preživeli. Mi smo u 2008. godini u neuporedivo težim okolnostima sat vremena posle zatvaranja birališta imali rezultate“, rekao je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: