Aktuelno 0

17.06.2024.

18:28

Vilijam i deca okrenuli leđa Kejt: Stručnjaci otkrivaju pravi razlog FOTO

Kejt Midlton snimila je porodičnu fotografiju povodom Dana očeva, na kojoj su Vilijam i njihovo troje dece leđima okrenuti od nje i gledaju u more.

Izvor: Index.hr

Vilijam i deca okrenuli leđa Kejt: Stručnjaci otkrivaju pravi razlog FOTO
Cameron Smith-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com/Profimedia

Podeli:

"Volimo te, tata. Srećan Dan očeva. G, C i L", stoji u opisu fotografije na kojoj princ Vilijam na plaži grli svoju decu Džordža, Šarlot i Luisa. Stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms otkrila je za Dejli Mejl zašto su Vilijam i deca leđima okrenuti od kamere dok gledaju u pučinu, a tvrdi kako to znači da porodica žudi za mirom.

"Pogled na more deluje umirujuće, a Vilijam i njegova deca izgledaju izolovano i puno ljubavi", objasnila je dodavši da prizor simbolički označava pogled u budućnost.

"Mogao bi biti nagoveštaj budućnosti porodice u kojoj deca odrastaju, odlaze iz porodičnog gnezda. Vilijamove ruke koje su obgrlile decu označavaju zaštitu koju im besprekorno daje. Položaj Džordžove leve ruke sugeriše kako mlađem bratu pruža sličnu zaštitu koju im je Vilijam pružao dok su bili mali", tvrdi.

Podsetimo, Kejt se u subotu prvi put pojavila u javnosti otkako je objavila da ima rak, a čitačica s usana otkrila je šta je princ Luis rekao Kejt dok su se vozili u kočiji.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: