Aktuelno 14

17.06.2024.

19:46

Hrvatska policija otkrila zašto je privela srpskog pevača

Iz PU Vukovarsko-sremske potvrdili su za hrvatske medije da su juče u popodnevnim satima na graničnom prelazu Bajakovo priveli srpskog pevača Marka Stojkovića, poznatijeg kao MC Stojan.

Izvor: Index.hr

Hrvatska policija otkrila zašto je privela srpskog pevača
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

"Policijski službenici PGP Bajakovo su juče, 16. juna, nad navedenim državljaninom Srbije, prilikom izlaska iz Republike Hrvatske, sproveli temeljnu graničnu kontrolu radi prikupljanja informacija o vozaču vozila kojim je počinjen prekršaj prekoračenja brzine kretanja, utvrđen kamerom za nadzor brzine kretanja. Nakon obavljene provere, pušten je na izlazu iz Republike Hrvatske", rekli su iz policije za Index.

Podsetimo, MC Stojan objavio je juče na svom Instagram storiju da je priveden u Hrvatskoj na graničnom prelazu Bajakovo. "I opet sam priveden u Hrvatskoj", rekao je na snimku koji je snimio u policijskoj stanici. Zatim je snimao svoj skupi Rolex na ruci, upućujući da je u vreme privođenja bilo oko 15.30.

Nekih sat vremena kasnije objavio je video ispred automobila i pokazivao kako je svoju odeću uskladio sa bojom džipa. "Sve mora biti u boji džipa. Majica, pantalone, papuče manje-više, ali opet se slažu", rekao je, a zatim objavio i video kako se vozi u automobilu.

Inače, MC Stojanu je ovo treći put da je priveden u Hrvatskoj. Prvi put priveden je u Makarskoj 2017. godine kada je učestvovao u tuči, a uhapšen je i u aprilu ove godine takođe na prelazu Bajakovo.

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: