Svet 0

17.06.2024.

19:55

Novo otkriće u slučaju nestale Ane Knežević: Pronađeni tragovi?

Beograđanin D. K, koji se u Španiji tereti za ubistvo bivše supruge Ane Knežević Henao, dok se u SAD tereti za dva krivična dela - ubistvo državljanina SAD u inostranstvu i otmicu, na poslednjem saslušanju tvrdio je da nije kriv.

Izvor: Blic.rs; Prva TV

Novo otkriće u slučaju nestale Ane Knežević: Pronađeni tragovi?
Profimedia

Podeli:

Više javno tužilaštvo (VJT) u Beogradu sarađuje sa Nacionalnom policijom Španije i američkim Federalnim istražnim biroom (FBI) u ovom slučaju, a prema nezvaničnim saznanjima, u iznajmljenom automobilu za koji se veruje da ga je Knežević koristio u trenutku zločina pronađeni su tragovi koji se trenutno veštače, a za koje se sumnja da pripadaju Ani.

Agenti španske nacionalne policije, došli su u Beograd, gde sa srpskim kolegama nastavljaju potragu za telom Ane Knežević. Agenti žele da utvrde da li postoji mogućnost da se Anin suprug u Srbiju vratio sa velikim koferom u koji je navodno smestio telo svoje supruge.

Istražitelji sada vrše rekonstrukciju svakog koraka njenog supruga.

Španski agenti žele da utvrde šta je radio D. K. posle šestodnevnog putovanja kolima od Beograda do Madrida i nazad, i to upravo u vreme kada je njegova supruga misteriozno nestala u prestonici Španije.

Policija Španije i Srbije rade na rekonstrukciji kompletnog njegovog kretanja po Srbiji, od ulaska na graničnom prelazu Batrovci.

Snimci sa svih saobraćajnih kamera na auto-putevima, ali posebno u Beogradu, se pregledaju kao i mesta koja je inače voleo da posećuje.

U Beogradu je ispitano više svedoka, među kojima su i roditelji.

Prikupljeni su i dokazi o njegovom kretanju i telefonskim komunikacijama.

Istraga je utvrdila da je D. K, kako bi ostao neprimećen prespavao u automobilu.

Dok traje istraga, D. K. se nalazi u pritvoru pošto je uhapšen odmah po sletanju na aerodrom u Majamiju.

Podsetimo, Ana i D. K. su bili uspešni poslovni ljudi čija je imovina procenjena na oko 15 miliona dolara. Nezvanično D. K. je poslednjih meseci, pokušao da je rasproda. Njih dvoje od kraja prošle godine nisu živeli zajedno, a brakorazvodna parnica je bila u toku.

Izvor: TV Prva

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: