Petak, 21.03.2008.

09:24

Ukrali autobus, oštetili 30 vozila

Oko 30 automobila je oštećeno, a jedna osoba povređena kada su sinoć dvojica pijanih mladića u Zemun Polju ukrala autobus.

Izvor: B92

Default images

Dvojica huligana pretukla su i izbacila vozača autobusa, a štetu su napravili bežeći od policije, koja ih je, na kraju, uhapsila. Razlupani automobili, od kojih su neki potuno uništeni, ostaci stakala i oštećena dvorišta, slika je koja se noćas i jutros mogla videti u ulici Mihajla Pupina u naselju Zemun Polje.



To je trasa kojom su ukradenim autobusom prošla dvojica mladića i koji se sada nalaze u pritvoru.

Buka, lomljava i udarci probudili su većinu stanara u Zemun Polju.

Neki od njih, pošto su se oporavili od šoka i videli kakvu im štetu pravi pomahnitali autobus, pokušali su da sami uhvate vozače autobusa, ali ih je u tome, ipak, pretekla policija.

Samo pukom srećom u ovom incidentu niko od prolaznika nije povređen.

Otmičari autobusa, koji su inače poznati policiji kao problematični, posle kraće rasprave pretukli su vozača autobusa.

Vozač je prebačen u bežanijsku bolnicu, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Dvojica mladića, koja su ukrala autobus nešto pre ponoći i napravila štetu koja se procenjuje u stotinama hiljda dinara, uhapšeni su kasnije u naselju Zemun Polje.

Kako B92 saznaje, njih dvojica su bili u teškom alkoholisanom stanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: