Ponedeljak, 17.06.2013.

16:51

Ljiljana Smajlović na čelu Politike

Ljiljana Smajlović će od 1. jula ponovo imati funkciju glavnog i odgovornog urednika lista Politika,saopštila Skupština kompanije "Politika, novine i magazini".

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Na redovnoj sednici te Skupštine koja je juče održana, uz analizu dosadašnjeg poslovanja, poslovnih i uređivačkih dostignuća lista Politika, članovi skupštine jednoglasno su odlučili da Smajlovićeva od 1. jula bude na mestu glavnog i odgovornog urednika

"Skupština PNM se zahvaljuje na predanom i posvećenom radu dosadašnjem glavnom i odgovornom uredniku gospodinu Draganu Bujoševiću", dodaje se u saopštenju.

Ljiljana Smajlović bila je glavni i odgovorni urednik "Politike" od proleća 2004. do jeseni 2008. godine kada ju je Skupština akcionara preduzeća "Politika, novine i magazini" razrešila sa te funkcije.

Tada je na mestu glavnog urednika došao danas razrešeni Dragan Bujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Svet

To je to – "rat" je zvanično počeo

Evropska komisija (EK) je danas obavestila kineske proizvođače električnih vozila (EV) o uvođenju dodatnih carina na njihove proizvode koje će stupiti na snagu početkom sledećeg meseca.

15:01

12.6.2024.

1 d

Podeli: