Region 3

13.06.2024.

18:25

Popularni lanac brze hrane stiže u komšiluk

Svetski poznati brend Burger King uskoro kreće sa radom u Banjaluci.

Izvor: nezavisne novine

Popularni lanac brze hrane stiže u komšiluk
refrina / Shutterstock.com

Podeli:

Burger King je drugi najveći lanac brze hrane s hamburgerima na svetu. Originalni "Home of the Whopper", Burger King sistem posluje u više od 18.600 lokacija, u više od 100 zemalja u svetu.

Skoro 100 posto Burger King restorana su u vlasništvu i pod upravom nezavisnih franšiza, od kojih su mnoge porodični biznisi koji su u poslu decenijama.

"Osnovan 1954, Burger King je globalni lanac restorana brze hrane, poznat po kvalitetu hrane i po tome što jedino tamo možete dobiti kultni Whooper na žaru. 'Home of the Whopper' će uskoro otvoriti svoja vrata u Banjaluci, gde će gosti moći da probaju čuvene ukuse brenda i proizvode visokog kvaliteta, koji se služe s ljubavlju i pažnjom u moderno i minimalistički koncipiranim restoranima, čija udobodnost otvorenog prostora čini da se svi osećaju dobrodošli", poručeno je iz ovog lanca brze hrane.

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Zaboravljeni porez se opet vraća

Zaboravljeni porez opet se vraća i to onaj na nekretnine. Iz Vlade Hrvatske ponovno stiže najava o njegovom uvođenju, a sve s ciljem da se smanje cene kuća i stanova koje su otišle u nebo.

10:26

11.7.2024.

1 d

Svet

Pokajali se – ipak neće ruski gas

Austrijsko ministarstvo za energetiku objavilo je u utorak da je osnovalo komisiju koja bi trebalo da analizira ugovor domaće energetske kompanije OMV i ruskog Gasproma o snabdevanju gasom i razmotri mogućnosti njegovog raskida.

8:11

11.7.2024.

1 d

Podeli: