Sreda, 01.11.2006.

09:56

Nema novca za narodnu kuhinju

Narodna kuhinja u Gornjem Milanovcu od jutros ne priprema nijedan obrok jer nema ni namirnica ni novca zbog stranačkog prepucavanja

Izvor: B92, Beta

Default images

Ukupno 120 korisnika narodne kuhinje u Gornjem Milanovcu danas nije dobilo obrok, jer je opštinski Crveni krst u dugovima i nema sredstva za dalji rad. Sa druge strane, predsednik opštine Dražimir Marušić, agenciji Beta je izjavio da Skupština opštine ima novca i da je odavno pripremljen predlog da se za narodnu kuhinju rebalansom iz budžeta izdvoji preko milion i po dinara.

Problem je što privremeni organ, koji je imenovala Vlada Srbije, još  o tome nije doneo odluku, a sve zbog stranačkih prepucavanja, dodaje Marušić.

Krajem juna je prestala donacija norveškog Crvenog krsta i Vlade Srbije i tada je program narodnih kuhinja pao na teret lokalnih uprava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: