Obamin čovek radi kampanju DS-a?

DS u kampanji za izbore 6. maja savetuje američki stručnjak Edvard Goldberg koji je 2008. na predsedničkim izborima u Americi radio za Baraka Obamu, piše Blic.

Info

Izvor: B92

Subota, 17.03.2012.

00:29

Default images

Goldberg je bio savetnik za medjunarodnu politiku u predsedničkoj kampanji Baraka Obame i savetnik senatora Džona Kerija za odnose s Rusijom i bivšim zemljama Sovjetskog saveza u predsedničkoj kampanji 2004. godine.

Na drugoj strani, Srpsku naprednu stranku u kampanji za predstojeće izbore, kako je naveo Blic, savetuje politički strateg iz Izraela Eisif Asaf koji je za predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića radio jednu od dve predsedničke kampanje.

Kampanju Ujedinjenih regiona Srbije ponovo će voditi konsultantska kuća "Stetkom" na čijem je čelu Marko Selaković.

Selaković je Blicu rekao da je ta kuća u saradnji sa Sebastijanom Jeretičem iz Slovenije smislila kampanju za Vojvodinu budući da je, poput Slovenije, u pitanju multietnička sredina.

Jeretič je radio kampanju Piteru Bosmanu, izabranom za gradonačelnika Pirana, i bivši je savetnik za odnose sa javnošću slovenačkog premijera Boruta Pahora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: