Esports B92.net

OW: Rise Nation nažalost pada

Izgleda da smo našli novu žrtvu trenda koji u poslednje vreme kruži takmičarskom Overwatch scenom i uliva strah u sve timove.

Mihajlo Antić klan rur
Podeli

Zbog mnogo slobodnih igrača koji tek sada ulaze na scenu, organizacije raspuštaju svoje stare OW timove. Nesrećni tim ove nedelje je bio Rise Nation.

Rise Nation se još od početka pokazao kao dostojan protivnik čak i najjačim timovima, ali u skorije vreme nisu postigli nikakve rezultate.Poslednja takmičenja na kojima su učestvovali su bila Rivalcade Memorial Day Rumble i CyberPowerPC Spring $5K Invitational, a oba su završili na četvrtom mestu.

Spekuliše se da RN nije raspušten zbog lošeg uspeha, već loše komunikacije sa Blizzardom i nesporazuma oko već dugo iščekivane Overwatch Lige.

Igrači koji su za ovaj tim igrali su sada upali u more sa još puno igrača nalik njima.

Evo igrača koji su igrali za Rise Nation:

  • Nathan “xretzi” Telen (DPS)
  • Adam “Spirit” Wills (DPS)
  • Keith “Desro” Hospedales (Tenk)
  • Mike “IVIidnight” Ryan (Flex)
  • Samuel “Locke” Latina (Support)
  • Kyle “Phaz” Phaz (Support)


IZVOR: Klan RUR

Prati B92 na Viberu

Overwatch

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0

Overwatch: Doomfist prvi utisci

Doomfist je prošle nedelje konačno stigao na Overwatch PTR i tokom vikenda smo imali prilike da ga isprobamo i sa vama podelimo rane utiske o verovatno najiščekivanijem heroju do sada!

Overwatch ponedeljak 10.07. 18:10 Komentara: 0

Kungarna vraća svoj Overwatch tim

Izgleda da je Blizzardova ideja oživljavanja takmičarske Overwatch scene na zapadu urodila plodom. Prošlo je samo nekoliko dana od objavljivnja Overwatch Contendersa a Kungarna je već vratila svoje igrače koji se trenutno spremaju za nastavak svojih uspeha posle pauze koja je trajala nekoliko meseci.

Overwatch subota 27.05. 12:41 Komentara: 0

Šta je Overwatch Contenders?

Overwatch Liga je od strane Blizzarda bila najavljena za vreme Blizzcona,ali od tada je vrlo malo pričano o njoj.Bez velike lige mnoge organizacije raspuštaju svoje timove jer nema velikih nagrada i turnira za koje se isti mogu takmičiti.Sve u svemu takmičarska scena nije u najboljem stanju.

Overwatch četvrtak 25.05. 18:34 Komentara: 0
strana 1 od 8 idi na stranu