Hearthstone: Arthas kao novi Paladin hero portret!

Ako pobedimo Lich Kinga sa svim klasama, dobićemo WarCraft III Arthasa kao Paladin Hero Portret!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 27.07.2017.

19:55

Hearthstone: Arthas kao novi Paladin hero portret!

U najnovijem videu na zvaničnom Hearthstone Youtube kanalu dobili smo kratak pregled toga kako će izgledati singlplejer sadržaj koji će doći besplatno uz predstojeću Hearthstone ekspanziju Knights of the Frozen Throne.

Imaće 3 krila koja će izlaziti na svakih nedelju dana kada se pojavi ekspanzija, biće potpuno besplatna i nakon što pobedimo svako krilo dobićemo po jedan Frozen Throne pack. S obzirom da su ove misije opcione, ovoga puta će biti mnogo, mnogo teže nego što su bile kod starih avantura koje smo kupovali i iza kojih su zaključavane karte.

Na kraju ovih misija čeka nas borba sa samim Lich Kingom, koja će, kako kažu developeri, biti neverovatno teška i imaće specifične otežane uslove za svaku od klasa. Ono što je najbolje od svega, pored naravno samog izazova, ukoliko uspemo da pobedimo Lich Kinga sa svakom od 9 klasa, kao nagradu dobićemo novi Paladin skin za heroja – mladog princa Arthasa iz WarCraft 3, pre nego što je postao Death Knight!

Sliku njegovog portreta možete videti iznad, i moramo reći da smo oduševljeni time što ćemo moći da igramo Paladina kao princ Arthasa, zaista sjajna nagrada i motivacija da pokušamo da porazimo Lich Kinga sa svim klasama.

Osim singleplejer misija, u snimku smo imali prilike da vidimo i par novih karata koje imaju interakciju sa Divine Shiled mehanikom, između ostalih tu je ponovo i Bolvar, opet kao Paladin legendarna, ali sada u njegovom ne baš sjajnom izdanju nakon Wrathgate izdaje.

Pogledajte promo video:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: