Srbija

Ponedeljak, 05.05.2014.

12:35

AS - Braća Stanković zapošljava 75

Pekarska industrija AS - Braća Stanković, iz Grocke planira ove godine proširenje kapaciteta, povećanje proizvodnje i otvaranje novih radnih mesta.

Izvor: B92

Default images

Planirana je kupovina dva proizvodna pogona da bi se dnevna proizvodnja povećala na 200.000 komada pekarskih proizvoda u drugoj polovini 2014, za šta se predviđa zapošljavanje još 75 radnika.

Firma planira i proširenje asortimana sa osam novih vrsta hleba i 10 vrsta peciva, kojih sada nema na tržištu Srbije, rekao je vlasnik Dragan Stanković.

Pekarska industrija AS - Braća Stanković u septembru 2013. godine postala je vlasnik proizvodjača hleba i peciva "Pekare Kikinda", "Gradske pekare Šabac" i "Žitostig Požarevac".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: