NIS ulaže svu zaradu, u sred krize

Naftna industrija Srbije je najveći investitor u Srbiji. Do sada je u NIS investirano 1,5 milijardi evra, a u naredne tri godine će biti izdvojeno još toliko.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 28.01.2012.

11:51

Default images

Dakle, NIS ulaže uprkos ekonomskoj krizi.

Investicioni program NIS-a bez kreditnih sredstava koje izdvaja Gaspromnjeft svake godine se povećava (u 2011. bio je 300 odsto veći u odnosu na 2010). Sve što se zaradi, investira se ponovo u kompaniju. Na taj način postavljaju se temelji za pretvaranje NIS-a u regionalnu energetsku korporaciju koja je u stanju da obezbedi energetsku stabilnost Srbije i postane regionalni energetski lider, piše list Danas. Investicioni program obuhvata, između ostalog i modernizaciju benzinskih stanica. U okviru ovog projekta stvaranja jedinstvene maloprodajne mreže, NIS je završio izradu obnovljene koncepcije benzinskih stanica NIS Petrola.

Cilj stvaranja novog brenda je jačanje poverenja kod potrošača koji cene visokokvalitetno gorivo po optimalnoj tržišnoj ceni. Ovaj novi vizuelni identitet nastao je spajanjem crvenog plamena na beloj pozadini, simbola NIS-a i plave boje koja označava sinergiju sa Gaspromnjeftom.

U NIS-u se od 2010. godine intezivno sprovodi modernizacija i automatizacija maloprodajnih objekata, tako da će trikolorne benzinske stanice NIS Petrola funkcionisati na savremen način i biti u potpunosti u skladu sa svim građevinskim i ekološkim propisima.

Modernizacija benzinskih pumpi i obnavljanje NIS Petrol brenda rezultat je težnje NIS-a da posluje po evropskim standardima i zato kontinuirano radi na unapređenju kvaliteta goriva i usluga. Namera je da se potrošačima ponudi dostupan i moderan srpski brend koji se neprestano unapređuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: