Srbija

Petak, 12.06.2015.

15:50

Evo šta voze srpski poštari FOTO

Pošta Srbije kupila je 219 novih vozila za bolji transport pošiljki i u to uložila više od 400 miliona dinara iz sopstvenih sredstava.

Izvor: Beta

Default images
Foto: Beta

Generalni direktor Pošte Milan Krkobabić je na predstavljanju novih dostavnih vozila rekao da će vozila biti raspoređena po poštama na celoj teritoriji Srbije u skladu sa potrebama.

Krkobabić je rekao da je nabavljeno i 25 vozila tipa "fijat panda", koja će biti angažovana isključivo na dostavi i prijemu pošiljki u brdsko-planinskim područjima i teško dostupnim terenima.
Foto: Beta
Generalni direktor Pošte Srbije istakao je da to javno preduzeće nabavkom savremenih vozila potvrđuje da raste i razvija se.

"Ovo nije kraj obnove voznog parka, očekujemo da ćemo u narednih nekoliko godina zameniti ceo vozni park Pošte Srbije", rekao je Krkobabić i dodao da, sem o drumskim vozilima, treba razmišljati i o osvajanju drugih vidova saobraćaja kao što su vodni i vazdušni.
Foto: Beta
Pošta Srbije, posle nabavke novih kombija, pikapova i kamiona, ima vozni park od ukupno 1.700 vozila.
Foto: Beta
.
Foto: Beta
.
Foto: Beta
.
Foto: Beta
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Evropa gubi bitku"

Prošle nedelje čuli smo velike vesti iz Evropske centralne banke (ECB) koja je odlučila da smanji kamatne stope iako inflacija nije pala na dva posto.

8:26

17.6.2024.

1 d

Svet

Rusija pretekla Ameriku

Rusija je u maju pretekla Ameriku po količini izvezenog gasa u Evropu, prvi put nakon skoro dve godine, uprkos naporima regiona da se oslobodi zavisnosti od fosilnih goriva, piše “Fajnenšel tajms”.

14:27

16.6.2024.

1 d

Podeli: