Apps 0

18.06.2024.

11:35

Jezivi TikTok AI avatari su zasnovani na pravim ljudima VIDEO

Kompanija koristi avatare kako bi kreatorima sadržaja i brendovima pomogla da prodaju proizvode.

Izvor: B92

Jezivi TikTok AI avatari su zasnovani na pravim ljudima VIDEO
Melnikov Dmitriy / Shutterstock.com

Podeli:

U aprilu su se pojavile informacije da TikTok radi na AI-generisanim avatarima, koje oglašivači mogu da koriste za prodaju svojih proizvoda na platformi. Sada su ti planovi i ozvaničeni, a TikTok je najavio AI-kreirane, digitalne avatare koje će početi da nudi kreatorima i brendovima na aplikaciji.

Prema navodima TikToka, AI osobe bi trebalo da olakšaju kreatorima i poslovanjima da kreiraju brendirani sadržaj koji i dalje "deluje ljudski", ali bez vremena i resursa koji su potrebni da se napravi tipičan oglas, sa visokom produkcijom.

TikTok ovaj projekat započinje sa dve vrste avatara: unapred kreirani avatari zasnovani na plaćenim glumcima i prilagođeni avatari zasnovani na postojećim kreatorima i portparolima brendova. Ti avatari će u TikTok video klipovima promovisati proizvode i mogu da se prilagode da govore različite jezike zasnovano na ciljanoj publici.

@tiktoknewsroom

Introducing Symphony Digital Avatars, to help creators and brands captivate global audiences and deliver impactful messages in an immersive and authentic way. Check out our Newsroom to learn more.

♬ original sound - TikTok Newsroom

Kompanija kaže da nova funkcija pokazuje kako generativni AI može da pomogne kreatorima da dođu do većeg broja ljudi na svojim platformama, a samim tim generišu i više zarade za sebe ili kompaniju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: