Aktuelno 2

18.06.2024.

10:18

Gandalf se oporavlja nakon hitne hospitalizacije

Poznati britanski glumac Jan Mekelen (85) oporavlja se u bolnici nakon pada sa pozornice tokom izvođenja predstave "Plejer kings" u pozorištu u Londonu, saopštio je danas portparol pozorišta.

Izvor: Tanjug

Gandalf se oporavlja nakon hitne hospitalizacije
Profimedia

Podeli:

Glumac, poznat po ulozi Gandalfa u filmu "Gospodar prstenova", glumio je juče scenu borbe kada je izgubio ravnotežu i pao, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

On je "dobrog raspoloženja" i očekuje se da će se "brzo i potpuno oporaviti" i da će se vratiti na scenu u sredu, rekao je portparol pozorišta.

Mekelen je najpoznatiji po ulozi Gandalfa u filmovima "Gospodar prstenova" i "Hobit", a bio je i Magneto u filmu "X-men".

Njegova pozorišna karijera seže do 1961. godine, gde je imao zapažene uloge Ričarda III, Kralja Lira i Magbeta. (Kraj) aj/mj Poznati britanski glumac Jan Mekelen (85) prebačen je u bolnicu nakon što je pao sa pozornice tokom izvođenja predstave "Plejer kings" u pozorištu u Londonu, preneo je BBC.

Glumac, poznat po ulozi Gandalfa u filmu Gospodar prstenova, glumio je scenu borbe kada je izgubio ravnotežu i pao. Publika je evakuisana iz pozorišta i obaveštena da večernja predstava neće biti odigrana.

Kako su se upalila svetla u sali, glumac je uzviknuo od bola i osoblje pozorišta je brzo priteklo u pomoć. Jedan od gledalaca je rekao za BBC da je incident bio "vrlo šokantan".

"Iskreno se nadam da će biti dobro. Koliko sam mogao da vidim, bio je svestan jer je tražio pomoć", rekao je gledalac.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: